Ontdek het Ruimtelijk Domein en bouw mee aan de toekomst

Terug naar vakgebieden

Starters in Gelderland: Ontdek het Ruimtelijk Domein!

Je staat op het punt jouw carrière te beginnen. Dan is dit het moment om samen met 15 andere starters het Ruimtelijk Domein bij de Gelderse overheid te ontdekken. Zet je tanden in actuele vraagstukken, die impact hebben op de hele maatschappij. Als bonus volg jij een gevarieerd opleidings- en ontwikkelprogramma. In september 2024 starten we weer met een nieuwe groep.

De vacatures zijn gesloten.

Mocht je al algemene vragen hebben over het programma, plan hier dan gerust een belafspraak in met onze recruiter, Myrna Stregels, en zij zal al jouw vragen beantwoorden. Je kunt ook eerst even kijken bij de veelgestelde vragen of het antwoord hier al tussen staat.

Volg ons via Instagram en blijf up-to-date van alle mogelijkheden en de volgende ronde. Op deze pagina kun je alle informatie over het startersprogramma vinden.

Bouw aan jouw toekomst als Starter in Gelderland

Ben jij één van de starters? Dan ga jij vier dagen in de week aan de slag bij een Gelderse gemeente of omgevingsdienst. Daarnaast volg je samen met jouw groep een jaar lang verschillende masterclasses en activiteiten op de vrijdag. Samen vorm je een groep waarmee je leert, ervaringen en kennis uitwisselt en vooral heel veel plezier maakt.

En alsof dat niet genoeg is krijg jij zowel begeleiding op de werkvloer als privé-coaching. Samen ga je aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling en ontwikkel je je tot professional in jouw vakgebied.

Wij geven jou de ruimte

Starters in Gelderland is een werk- en ontwikkelprogramma, waarbij je alle ruimte krijgt om je vak, jezelf en de overheid te leren kennen. Je krijgt:

  • Een salaris tussen de €3.317,- en €4.018,- bruto per maand en je bouwt een ABP-pensioen op.
  • De kans om zelf te bepalen waar en wanneer je werkt (in overleg). Kun je mooi af en toe bij dat leuke koffietentje zitten, vanuit huis werken of tussendoor sporten.
  • Een Individueel Keuze Budget met een percentage van je brutosalaris. Laat je het uitbetalen, neem je extra vakantiedagen op of volg je een extra training?

Volg ons op social media

Dat kan via InstagramFacebook of LinkedIn.

Lees meer over ons

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures

Schrijf je in voor de vacature mailing

Ontvang wekelijks een e-mail wanneer er nieuwe vacatures online staan die aan jouw zoekopdracht voldoen.