Ontdek het Ruimtelijk Domein en bouw mee aan de toekomst

Terug naar vakgebieden

Starters in Gelderland: Ontdek het Ruimtelijk Domein!

Je staat op het punt jouw carrière te beginnen. Dan is dit het moment om samen met 25 andere starters het Ruimtelijk Domein bij de Gelderse overheid te ontdekken. Zet je tanden in actuele vraagstukken, die impact hebben op de hele maatschappij. Als bonus volg jij een gevarieerd opleidings- en ontwikkelprogramma. In april 2023 zijn we weer van start gegaan met een nieuwe groep.

Volg ons via Instagram en blijf up-to-date van alle mogelijkheden en de volgende ronde. Op deze pagina kun je alle informatie over het startersprogramma vinden.

Direct een waardevolle bijdrage leveren aan toonaangevende projecten, waar mag je dat?
Van omgevingswet en inwonersparticipatie tot planologische procedures, landbouw, klimaatadaptatie, verduurzaming en woonbeleid; jij start direct sterk met jouw carrière en leert jezelf binnen een jaar nog veel beter kennen.

Bouw aan jouw toekomst als Starter in Gelderland

Ben jij één van de starters? Dan ga jij vier dagen in de week aan de slag bij een Gelderse gemeente of omgevingsdienst. Daarnaast volg je samen met jouw groep een jaar lang verschillende masterclasses en activiteiten op de vrijdag. Samen vorm je een groep waarmee je leert, ervaringen en kennis uitwisselt en vooral heel veel plezier maakt.
En alsof dat niet genoeg is krijg jij zowel begeleiding op de werkvloer als privé-coaching. Samen ga je aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling en ontwikkel je je tot professional in jouw vakgebied.

Wij geven jou de ruimte

Starters in Gelderland is een werk- en ontwikkelprogramma, waarbij je alle ruimte krijgt om je vak, jezelf en de overheid te leren kennen. Je krijgt:

  • Een salaris tussen de €2.865,- en €3.475,- bruto per maand en je bouwt een ABP-pensioen op.
  • De kans om zelf te bepalen waar en wanneer je werkt (in overleg). Kun je mooi af en toe bij dat leuke koffietentje zitten, vanuit huis werken of tussendoor sporten.
  • Een Individueel Keuze Budget met een percentage van je brutosalaris. Laat je het uitbetalen, neem je extra vakantiedagen op of volg je een extra training?

Starters in Gelderland – Op Maat

Wil jij graag deelnemen aan ons startersprogramma, maar sluit door omstandigheden ons reguliere traject niet helemaal aan? Dan is onze ‘Op maat’ plek bij gemeente Arnhem misschien iets voor jou. Wat is er dan anders? We kijken met jou naar jouw werkpakket en zoeken een oplossing ‘op maat’. Dat betekent dat we in overleg met jou aanpassingen doen in je takenpakket, werkomgeving of zorgen voor extra begeleiding. Wel volg je het volledige opleidings- en ontwikkelprogramma en is er eventueel ruimte voor meer coaching.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons startersprogramma.

Volg ons op social media

Dat kan via InstagramFacebook of LinkedIn.

Lees meer over ons

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures

Schrijf je in voor de vacature mailing

Ontvang wekelijks een e-mail wanneer er nieuwe vacatures online staan die aan jouw zoekopdracht voldoen.