Ontdek het Ruimtelijk Domein

Bekijk alle vacatures
Terug naar vakgebieden

Starters in Gelderland: Ontdek het Ruimtelijk Domein!

Je staat op het punt jouw carrière te beginnen. Dan is dit het moment om samen met 30 andere starters het Ruimtelijk Domein bij de Gelderse overheid te ontdekken. Zet je tanden in actuele vraagstukken, die impact hebben op de hele maatschappij. Als bonus volg jij een gevarieerd opleidings- en ontwikkelprogramma dat samen met de Radboud Academy is ontwikkeld. In april 2023 starten we weer met een nieuwe groep.

 

Direct een waardevolle bijdrage leveren aan toonaangevende projecten, waar mag je dat?
Van omgevingswet en inwonersparticipatie tot planologische procedures, landbouw, klimaatadaptatie, verduurzaming en woonbeleid; jij start direct sterk met jouw carrière en leert jezelf binnen een jaar nog veel beter kennen.

 

Bouw aan jouw toekomst als Starter in Gelderland

Ben jij één van de starters? Dan ga jij vier dagen in de week aan de slag bij een Gelderse gemeente of omgevingsdienst. Daarnaast volg je samen met jouw groep een jaar lang verschillende masterclasses en activiteiten op de vrijdag. Samen vorm je een groep waarmee je leert, ervaringen en kennis uitwisselt en vooral heel veel plezier maakt.
En alsof dat niet genoeg is krijg jij zowel begeleiding op de werkvloer als privé-coaching. Samen ga je aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling en ontwikkel je je tot professional in jouw vakgebied.

 

Wij geven jou de ruimte

Starters in Gelderland is een werk- en ontwikkelprogramma, waarbij je alle ruimte krijgt om je vak, jezelf en de overheid te leren kennen. Je krijgt:

  • Een salaris tussen de €2.865,- en €3.475,- bruto per maand en je bouwt een ABP-pensioen op.
  • De kans om zelf te bepalen waar en wanneer je werkt (in overleg). Kun je mooi af en toe bij dat leuke koffietentje zitten, vanuit huis werken of tussendoor sporten.
  • Een Individueel Keuze Budget met een percentage van je brutosalaris. Laat je het uitbetalen, neem je extra vakantiedagen op of volg je een extra training?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures

Schrijf je in voor de vacature mailing

Ontvang wekelijks een e-mail wanneer er nieuwe vacatures online staan die aan jouw zoekopdracht voldoen.