Vakgebieden

Van Rivierenland en de Veluwe, tot de Achterhoek en de stedelijke regio Arnhem/Nijmegen: geen enkele provincie is zo veelzijdig als Gelderland. Of het nu gaat over recreatie en toerisme, natuur, de maakindustrie, fruitteelt en tuinbouw of cultuur: je vindt het hier allemaal. Hieronder lees je inspirerende verhalen van medewerkers die je voorgingen!

 • Zorg en Welzijn

  Wil jij je medemens helpen of ondersteunen als arts, verpleegkundige, consulent of adviseur? Kies voor een zorgcarrière bij de overheid en bekijk welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen dit uitdagende vakgebied!

  Lees verder
 • Starters in Gelderland

  Starters in Gelderland – Ontdek het Ruimtelijk Domein

  Ontdek het Ruimtelijk Domein met ons startersprogramma. Van Omgevingswet en inwonersparticipatie tot planologische procedures, landbouw, klimaatadaptatie, verduurzaming en woonbeleid; een divers programma. Meer weten? Lees dan snel verder!

  Lees verder
 • Ruimtelijke Ontwikkeling

  Ruimtelijke Ontwikkeling

  Een vakgebied waarin interactie met inwoners en politiek een belangrijke rol speelt en waarbij jezelf blijven ontwikkelen gestimuleerd wordt. Spreekt jou dit aan? Misschien is werken binnen het vakgebied Ruimtelijke Ontwikkeling dan iets voor jou!

  Lees verder
 • ICT

  ICT / IT

  Heb jij verstand van infrastructuur, big data of development? En ben jij klaar om een sleutelrol te vervullen binnen een veelzijdig en dynamisch vakgebied? Lees dan meer over de mogelijkheden als ICT'er bij een van onze overheidsorganisaties.

  Lees verder
 • Techniek

  Techniek

  Het klimaat, duurzaamheid en leefbaarheid zijn belangrijke aspecten die binnen het vakgebied Techniek een rol spelen. Of het nu gaat om de ontwikkeling van een stad, of het opstellen van een beleid voor meerdere samenhangende beleidsterreinen. Spreekt jou dit aan? Dan is werken binnen het vakgebied Techniek iets voor jou!

  Lees verder
 • Juridisch

  Wie denkt dat werken binnen het Juridisch vakgebied eentonig is, heeft het mis! Van Aanbestedingsjurist en Senior handhaver tot Griffiemedewerker; bij de gemeenten hebben we het allemaal. Werken binnen dit vakgebied is inhoudelijk uitdagend en afwisselend.

  Lees verder
 • Financien

  Van Adviseur Finance & Control tot functioneel beheerder of Concern controller: het Financiële vakgebied binnen de overheid is erg divers!

  Lees verder
 • Beleidsmedewerker

  Beleidsmedewerker

  Van cultuur tot ruimtelijke ordening, van verkeer tot sport. Bij de overheid zijn er veel verschillende beleidsvelden waar onze beleidsmedewerkers zich mee bezig houden.

  Lees verder
 • Trainee

  Trainee in Gelderland

  Werken als trainee bij bij één van onze Gelderse overheidsorganisaties, is de ideale opstap voor jouw carrière.Denk mee over maatschappelijke vraagstukken, vind uit wat bij jou past en maak onderdeel uit van een ambitieuze groep van jonge professionals. 

  Lees verder
 • Werken in Gelderland

  Ook dit is werken in Gelderland

  Maak kennis met onze minder bekende functies. Werken in Gelderland biedt meer mogelijkheden dan je in eerste instantie zou denken.

  Lees verder