Vakgebieden

 • Starters in Gelderland

  Starters in Gelderland

  In februari 2022 starten we met de eerste groep van Starters in Gelderland - Ontdek het ruimtelijk domein. Van omgevingswet en inwonersparticipatie tot planologische procedures, landbouw, klimaatadaptatie, verduurzaming en woonbeleid; jij start direct sterk met jouw carrière en leert jezelf binnen een jaar nog veel beter kennen. Word jij een van onze nieuwe professionals? Lees dan snel verder!

  Lees verder
 • Ruimtelijke Ontwikkeling

  Ruimtelijke Ontwikkeling

  Een vakgebied waarin interactie met inwoners en politiek een belangrijke rol speelt en waarbij jezelf blijven ontwikkelen gestimuleerd wordt. Spreekt jou dit aan? Misschien is werken binnen het vakgebied Ruimtelijke Ontwikkeling dan iets voor jou!

  Lees verder
 • Techniek

  Techniek

  Het klimaat, duurzaamheid en leefbaarheid zijn belangrijke aspecten die binnen het vakgebied Techniek een rol spelen. Of het nu gaat om de ontwikkeling van een stad, of het opstellen van een beleid voor meerdere samenhangende beleidsterreinen. Spreekt jou dit aan? Dan is werken binnen het vakgebied Techniek iets voor jou!

  Lees verder
 • Beleidsmedewerker

  Beleidsmedewerker

  Van cultuur tot ruimtelijke ordening, van verkeer tot sport. Bij de overheid zijn er veel verschillende beleidsvelden waar onze beleidsmedewerkers zich mee bezig houden.

  Lees verder
 • ICT

  ICT

  Heb jij verstand van infrastructuur, big data of development? En ben jij klaar om een sleutelrol te vervullen binnen een veelzijdig en dynamisch vakgebied? Lees dan meer over de mogelijkheden als ICT'er bij een van onze overheidsorganisaties.

  Lees verder
 • Trainee

  Trainee in Gelderland

  Werken als trainee bij bij één van onze Gelderse overheidsorganisaties, is de ideale opstap voor jouw carrière. Denk mee over maatschappelijke vraagstukken, vind uit wat bij jou past en maak onderdeel uit van een ambitieuze groep van jonge professionals.  

  Lees verder
 • Werken in Gelderland

  Ook dit is werken in Gelderland

  Maak kennis met onze minder bekende functies. Werken in Gelderland biedt meer mogelijkheden dan je in eerste instantie zou denken.

  Lees verder