Terug naar organisaties

Werkorganisatie Druten Wijchen

De Werkorganisatie Druten Wijchen is een organisatie die volop in ontwikkeling is en veel kansen biedt voor medewerkers. Zelforganisatie en flexibel werken vormen de basis hiervoor. Daardoor is er veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. We hebben als doel om het wonen, werken en ondernemen voor de inwoners, ondernemers en (maatschappelijke) instellingen in de gemeenten Druten en Wijchen zo prettig mogelijk te maken.

Herken jij jezelf?

Bij ons werken mensen die verbindend, ondernemend, optimistisch en open zijn. Dat zijn de kernwaarden van onze organisatie. Nieuwsgierig, enthousiast, lef, het verschil willen maken, denken in mogelijkheden en kansen zijn termen die bij onze medewerkers passen. Herken jij jezelf hierin? Kom dan onze teams versterken!

Wie zijn wij?

De Werkorganisatie Druten Wijchen is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Druten en Wijchen. Wij trekken samen op om de uitdagingen in ons gebied aan te pakken. Zo willen we het wonen, werken en ondernemen voor inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties in de gemeenten Druten en Wijchen zo prettig mogelijk maken. Nu én in de toekomst. Samen maken we het verschil.

Kijk voor meer informatie op onze website.

Werken voor een moderne, flexibele organisatie die volop in ontwikkeling is!

Werken bij Werkorganisatie Druten Wijchen