Terug naar organisaties

Gemeente Wijchen

De gemeenten Druten en Wijchen hebben hun krachten gebundeld. De medewerkers van deze gemeenten werken sinds 1 januari 2018 samen in de Werkorganisatie Druten Wijchen. Een moderne organisatie die volop in ontwikkeling is en veel kansen biedt voor medewerkers . We zijn nog volop aan het bouwen. Zelforganisatie en flexibel werken vormen de basis hiervoor. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid.

Herken jij jezelf?

Bij ons werken mensen die verbindend, ondernemend, optimistisch en open zijn. Dat zijn de kernwaarden van onze organisatie. Nieuwsgierig, enthousiast, lef, het verschil willen maken, denken in mogelijkheden en kansen zijn termen die bij onze medewerkers passen. Herken jij jezelf hierin? Kom dan onze teams versterken!

Werken voor een moderne, flexibele organisatie die volop in ontwikkeling is!

Gemeente Wijchen

De gemeente Wijchen telt ruim 40.000 inwoners en ligt in het land van Maas en Waal. Wijchen is dynamisch en veelzijdig op vele fronten! Onze gemeente kenmerkt zich door  fraaie woonwijken in een groene leefomgeving. In Wijchen zijn de meest uiteenlopende bedrijven actief. Deze zijn veelal gelegen op moderne bedrijventerreinen en zorgen voor veel werkgelegenheid. Verder kent Wijchen een hoog voorzieningenniveau. Het centrum van Wijchen, met het prachtige kasteel als middelpunt, is uitnodigend en heeft een echte streekfunctie. Ook de kleinere kernen als Bergharen, Leur, Batenburg en Balgoy hebben door hun ligging en karakter veel te bieden. Wijchen timmert hard aan de weg. Woningbouw in alle maten en soorten, economische ontwikkeling en een sociaal gezicht zijn daar aansprekende voorbeelden van.