Terug naar organisaties

Gemeente Druten

Werken voor een moderne, flexibele organisatie die volop in ontwikkeling is!

De gemeenten Druten en Wijchen hebben hun krachten gebundeld. De medewerkers van deze gemeenten werken sinds 1 januari 2018 samen in de Werkorganisatie Druten Wijchen. Een moderne organisatie die volop in ontwikkeling is en veel kansen biedt voor medewerkers. We zijn nog volop aan het bouwen. Zelforganisatie en flexibel werken vormen de basis hiervoor. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid.

Herken jij jezelf?

Bij ons werken mensen die verbindend, ondernemend, optimistisch en open zijn. Dat zijn de kernwaarden van onze organisatie. Nieuwsgierig, enthousiast, lef, het verschil willen maken, denken in mogelijkheden en kansen zijn termen die bij onze medewerkers passen. Herken jij jezelf hierin? Kom dan onze teams versterken!

Gemeente Druten

De gemeente Druten telt ruim 18.000 inwoners en ligt in het veel bezongen land van Maas en Waal. Druten is een bruisende en gastvrije gemeente. In Druten zijn de voordelen van landelijk wonen en een uitstekend voorzieningenniveau gecombineerd. Druten kent een rijk verenigingsleven, een ruim aanbod aan winkels, een scala aan sportaccomodaties, faciliteiten voor gezondheidszorg, een ruim aanbod aan bijzonder en openbaar onderwijs en allerlei recreatiemogelijkheden. De kernen Afferden, Deest, Horssen en Puiflijk zijn karakteristieke dorpen waar nog echt een wij-gevoel heerst.