Terug naar organisaties

Gemeente Neder-Betuwe

Werken bij de gemeente Neder-Betuwe is het verschil maken! Zo'n 160 medewerkers zetten zich elke dag in voor de inwoners en zorgen ervoor dat de dorpen leefbaar zijn en blijven.

De organisatie van de gemeente Neder-Betuwe groeit in 2023 flink. Zo zorgen we ervoor dat we genoeg menskracht houden om de schouders te zetten onder onze opgaven en ambities. Denk daarbij aan thema’s als Klimaat en Duurzaamheid, Wonen, Omgevingswet, Onderwijshuisvesting en  de Visie Dienstverlening. Daarnaast zorgen we voor een organisatie die klaar is voor de toekomst en maken we de dienstverlening steeds professioneler. Kom je bij ons werken, dan maak je samen met collega’s het wonen, werken en leven in de gemeente Neder-Betuwe nog prettiger! Kijk voor een volledig overzicht op www.nederbetuwe.nl/werken-bij

 

 

 

Wat maakt Neder-Betuwe uniek?

Neder-Betuwe is voor haar ruim 25.000 inwoners groot in dienstverlening. Wanneer je bij de gemeente werkt, sta je middenin de samenleving en werk je samen met het bestuur. Als werkgever willen we maximaal gebruik maken van jouw ambitie en talent. Er is volop ruimte voor eigen inbreng, creativiteit én er is aandacht voor jouw persoonlijke groei. De lijnen in onze organisatie zijn kort. Je kunt flexibel en hybride werken en er is veel aandacht voor de balans tussen werk en privé.