Terug naar organisaties

Veiligheids Gezondheidsregio Gelderland-Midden

Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week aan publieke veiligheid en gezondheid. Wij zijn de Brandweer, GGD, Ambulancezorg, GHOR en Veilig Thuis in de regio Gelderland-Midden en staan 24/7 klaar voor onze ruim 660.000 inwoners uit de 15 gemeenten. Bij VGGM werken ruim 900 medewerkers en ruim 800 brandweervrijwilligers.

De organisatie bestaat uit drie onderdelen:

  • Publieke Gezondheid (= GGD, Ambulancezorg, GHOR en Veilig Thuis
  •  Brandweer
  • Facilitaire Zaken (= ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering: financiën, communicatie, ICT, P&O etc.)

Werk je graag in een publieke organisatie waar geen dag hetzelfde is, dan is VGGM mogelijk jouw nieuwe werkgever. Professioneel, daadkrachtig en multidisciplinair!

Solliciteren in Coronatijd 

Solliciteren is voor veel mensen een spannend proces, zeker in coronatijd. We merken dat er veel vragen zijn hoe solliciteren in deze tijd bij ons gaat. Hoe ziet het sollicitatieproces eruit? En hoe gaat het daarna met inwerken? Je leest het hier!  

De sollicitatie 

De gesprekken vinden zowel op kantoor plaats als fysiek –uiteraard op een veilige manier. De afronding van de procedure, het arbeidsvoorwaardengesprek, vindt sowieso fysiek plaats. 

De inwerkperiode 

We werken zoveel mogelijk thuis, maar de inwerkperiode doen we zoveel mogelijk op kantoor, met in achtneming van de coronamaatregelen. Op je eerste werkdag word je ontvangen door een collega op je werkplek. Collega’s ontmoet je zowel fysiek als digitaal. Voor het thuiswerken zijn diverse voorzieningen.
 Ondanks de maatregelen doen we, net als altijd, natuurlijk wel ons best om je zo snel mogelijk thuis te laten voelen binnen onze organisatie!

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures