Terug naar organisaties

Veilig Thuis Noord Oost Gelderland

Veilig Thuis Noord Oost Gelderland is het advies- en meldpunt voor iedereen, die met (vermoedens van) huiselijk geweld en/of kindermishandeling te maken heeft of krijgt. Niet alleen voor slachtoffers en plegers, ook voor bezorgde omstanders en professionals. Wij zijn er voor kinderen en volwassenen die hulp nodig hebben. Soms kom je er op eigen kracht niet uit. Samen werken we aan een prettige thuissituatie waar veiligheid voorop staat.

De gemeenten

Veilig Thuis Noord Oost Gelderland is werkzaam in de volgende gemeenten: Aalten, Apeldoorn, Berkelland, Bronckhorst, Brummen, Doetinchem, Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Lochem, Montferland, Nunspeet, Oldebroek, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Putten, Voorst, Winterswijk en Zutphen.

Team Veilig Thuis

Veilig Thuis heeft een team van deskundige maatschappelijk werkers, gedragswetenschappers en vertrouwensartsen, waar je zorgen over jezelf, een kind, een gezin of partner, aan kunt voorleggen. Veilig Thuis is er voor de inwoners van Noord en Oost Gelderland van alle leeftijden.