Terug naar organisaties

Regio Rivierenland

Regio Rivierenland is het samenwerkingsverband van de gemeenten Buren, Culemborg, Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal en Zaltbommel.

Werken bij Regio Rivierenland

Regio Rivierenland ondersteunt de samenwerking van gemeenten. In een werkgebied met bijna 250.000 inwoners is heel wat efficiencywinst en voordeel te halen. En dat krijgen we voor elkaar door samen te werken! Kernwaarden die we daarbij belangrijk vinden: kunnen verbinden, een dienstverlenende houding, betrouwbaar en deskundig zijn.

Bij Regio Rivierenland werk je binnen een informele sfeer met in totaal 60 collega’s, waardoor iedereen elkaar kent. We werken vanuit vertrouwen. Daarom krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om op je eigen manier invulling aan je werk te geven.

 

Solliciteren in Coronatijd 

Solliciteren is voor veel mensen een spannend proces, zeker in coronatijd. We merken dat er veel vragen zijn hoe solliciteren in deze tijd bij ons gaat. Hoe ziet het sollicitatieproces eruit? En hoe gaat het daarna met inwerken? Je leest het hier!  

De sollicitatie 

De gesprekken vinden bij voorkeur op kantoor plaats, maar kunnen ook digitaal, via MS Teams. Bij voorkeur willen we jou in elk geval 1x fysiek gezien hebben voor we een (digitaal) arbeidsvoorwaarden gesprek inplannen.

De inwerkperiode  

In principe werken we thuis. Wanneer de situatie er om vraagt kan er ook op kantoor gewerkt worden. Zeker in een inwerkperiode. De eerste dag start op kantoor met het ophalen van laptop, telefoon, druppel e.d. Op kantoor kunnen ook een extra beeldscherm, toetsenbord en bureaustoel in bruikleen meegenomen worden naar huis, op aanvraag via ICT. 

Op je eerste werkdag word je opgevangen door de collega die je gaat inwerken. Collega’s leer je voornamelijk digitaal kennen maar er kunnen gewenst ook fysieke afspraken gemaakt worden, voor bijvoorbeeld een lunch wandeling o.i.d. 
Ondanks de maatregelen doen we, net als altijd, natuurlijk wel ons best om je zo snel mogelijk thuis te laten voelen binnen onze organisatie!