Terug naar organisaties

Omgevingsdienst Achterhoek

Omgevingsdienst Achterhoek voert de wettelijke milieutaken uit voor gemeenten in de regio en voor Provincie Gelderland. Het gaat om vergunningverlening, toezicht en handhaving van de milieuwetgeving. Omgevingsdienst Achterhoek voert daarnaast ook taken uit op het gebied van de Wabo-brede specialismen. Omgevingsdienst Achterhoek is een samenwerkingsverband van de Regio Achterhoek en de gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Lochem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Winterswijk en Zutphen en provincie Gelderland. Samen met haar partners werkt Omgevingsdienst (naam) aan een gezonde, veilige en duurzame leefomgeving.

Bij Omgevingsdienst Achterhoek werken 70 medewerkers. Samen werken wij aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen. Iedere professional draagt hieraan bij vanuit zijn eigen vakgebied.

Als je bij Omgevingsdienst Achterhoek werkt, werk je in een dynamische omgeving. Deskundigheid, professionaliteit en ondernemerschap zijn belangrijke kernwaarden. Er is volop ruimte voor ontwikkeling en groei. Onze arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de Cao SGO en in het Arbeidsvoorwaardenreglement Gelderse Omgevingsdiensten. Interesse in werken bij Omgevingsdienst Achterhoek? Check onze vacatures.