Terug naar organisaties

Gemeente Zevenaar

Een dynamische gemeente vol ambities: dat zijn wij! We zoeken daarom geregeld nieuwe collega’s – zowel jonge talenten als ervaren krachten - die zin hebben om met een frisse blik onze afdelingen te versterken.

Passen wij bij elkaar?

Bij de gemeente Zevenaar werken ongeveer 300 collega’s. Verantwoordelijkheden liggen laag in de organisatie. Medewerkers kijken verder dan de eigen afdeling en zijn breed inzetbaar. We bieden volop ontwikkelingsmogelijkheden, werken in een prachtig verbouwd voormalig fabriekspand, zijn flexibel in de werktijden en bieden een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket. We houden van een informele werksfeer en hebben interesse in de mens achter de collega. Hier wil jij toch ook werken? Neem een kijkje bij de vacatures.

Zevenaar is volop in ontwikkeling

Denk aan projecten als de verbinding van de A15/A12,  de komst van een Outletcentrum en de ontwikkeling van HAL12 , een culturele ontmoetingsplek voor inwoners.

 

 

 

 

Benieuwd hoe het is om bij de gemeente Zevenaar te werken? Thijs en Sara laten het je graag zien in dit filmpje

 • Marga van der Linde

  “Ik werk – als enige vrouw – al sinds 1985 bij de gemeente in de buitendienst. In die tijd heb ik altijd kunnen en mogen leren. Sinds kort ben ik de beheerder van de begraafplaats. Vanaf het moment dat ik bij de gemeente ging werken, heb ik altijd al geholpen bij de begraafplaats. Het is heel afwisselend werk.

  Je moet improviseren en kunnen omgaan met heel diverse mensen. Van begrafenisondernemers en grafdelvers tot collega’s en nabestaanden. Ik ga altijd met plezier naar mijn werk!”

 • Mohammed Mouhouti

  “Onze organisatie is volop in ontwikkeling en is toekomstgericht. Er is binnen de gemeente Zevenaar veel ruimte om mee te denken. Zo kun je je eigen talenten nog meer gebruiken. Ook kun je je wensen en kwaliteiten kenbaar maken en er ook echt iets mee doen binnen het team. De sfeer binnen is erg fijn, iedereen werkt hard. Samen gaan we ervoor.

  In mijn werk is geen enkele dag hetzelfde, ik zit dicht bij de mensen. Echt iets kunnen betekenen voor inwoners vind ik heel erg belangrijk. We zijn het visitekaartje van de gemeente Zevenaar.”

 • Marleen Steintjes

  “Inmiddels werk ik iets meer dan een jaar bij de gemeente Zevenaar. Wat ik in die tijd heb gemerkt is dat de sfeer op de werkvloer heel fijn is. We werken allemaal heel hard, maar maken ook tijd vrij om met elkaar te grappen. Daarnaast vind ik het fijn dat je ook echt flexibel mag werken. Ik werk namelijk zelf 1 à 2 dagen in de week thuis. Daarmee kan ik mijn privéleven goed combineren met mijn werk.”