Terug naar organisaties

Gemeente Westervoort

Werken voor een flexibele organisatie die volop in ontwikkeling is! De medewerkers van de gemeente Westervoort en de gemeente Duiven werken ambtelijk samen, voor de organisatie 1Stroom. De gemeenten zijn elk zelfstandig, met een eigen gemeenteraad en college van burgemeester en wethouders.

Bij ons werken mensen die collegiaal, dienstverlenend, ondernemend en open zijn. De kernwaarden die we met elkaar hebben afgesproken zijn voor ons belangrijk: vertrouwen, aandacht en verantwoordelijkheid. Met energie, kennis en plezier vinden we oplossingen voor uitdagende vraagstukken van de twee gemeentebesturen waar we voor werken. Herken jij jezelf hierin en lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Houd de vacatures in de gaten, solliciteer en wie weet… Kom jij onze organisatie versterken!

Wie Westervoort bezoekt komt terecht in een stukje Nederland op de splitsing van Rijn en IJssel. Het landschap tussen die twee rivieren is overweldigend mooi, met haar uiterwaarden en enorme wolkenpartijen boven de rivieren. Opvallend en kenmerkend is de Westervoortse brug, die door veel forenzen wordt gebruikt. Én bij bepaalde gelegenheden in prachtige kleuren verlicht is. Misschien heb je het wel eens gezien?

Inwoners kunnen sporten of een creatieve hobby uitoefenen bij een van de vele verenigingen. Er zijn veel voorzieningen én genoeg gelegenheden voor het doen van alle dagelijkse inkopen. Naar de bekende jaarlijkse evenementen als ‘Westervoort in Beweging’ en de kermis kijken veel Westervoorters uit. Ook de carnavalsoptocht trekt altijd veel publiek.

De gemeente maakt zich onder andere sterk voor het bevorderen van het welzijn van inwoners. Iedereen moet zich er thuis kunnen voelen!

Westervoort telt ongeveer 15.000 inwoners. De voormalige groeigemeente heeft een centrale plek in de Liemers. Dat is de streek tussen Arnhem en de Duitse grens. De Liemers is een regio met verrassende dorpen, prachtige natuur, grote rivieren, volop ruimte, heerlijke streekproducten, vooruitstrevende bedrijventerreinen, een rijk verenigingsleven en betrokken inwoners.