Terug naar organisaties

Gemeente Overbetuwe

Overbetuwe heeft veel te bieden. En jij? Onze gemeente telt ruim 47.000 inwoners, verdeeld over 11 dorpskernen. Het ligt in het hart van de regio Arnhem en Nijmegen. De gemeente biedt rust, ruimte, bedrijvigheid en alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. Dit maakt Overbetuwe een aantrekkelijke gemeente om te wonen en te werken.

Gemeente Overbetuwe: zelfbewust en coöperatief

De gemeente Overbetuwe is een zelfbewuste en coöperatieve gemeente. Wij zijn een betrouwbare partner met een duidelijke visie; we weten wat we willen. Daarbij werken we efficiënt, resultaatgericht en komen we onze afspraken na. Vanuit onze krachtige, zelfstandige positie gaan wij samenwerking aan met anderen als deze een meerwaarde biedt voor onze inwoners, organisaties, instellingen en bedrijven. Wij realiseren ons daarbij dat wij deze samenwerking steeds vanuit een verschillende rol kunnen oppakken.

Moderne informele organisatie

We zijn een moderne, informele organisatie, waar de lijnen kort zijn. Onze koers geeft ons richting én biedt ons voldoende ruimte om flexibel in te spelen op actuele ontwikkelingen. Als organisatie zijn we zijn volop in beweging met ontwikkelingen zoals opgavegericht – en zaakgericht werken. In 2017-2018 hebben wij het keurmerk als ‘Beste werkgever’ ontvangen binnen de branche gemeente (www.beste-werkgevers.nl).

Wat heb jij ons te bieden? Dat horen we graag. Kijk voor meer informatie over onderstaande vacature en onze organisatie op www.overbetuwe.nl en schrijf of mail ons.
Wie biedt?