De gemeente Epe is een levendige gemeente gelegen in de prachtige natuurlijke omgeving van de Noord-Veluwe. Op het gebied van wonen en werken heeft de gemeente veel te bieden. Samen bouwen we aan een leefbare, veilige en duurzame toekomst!

Over de gemeente Epe

Gemeente Epe heeft 33.000 inwoners en ruim 200 betrokken collega’s. De sfeer is informeel, de communicatielijnen zijn kort en er is ruimte voor eigen initiatief. Er zijn tal van mogelijkheden om door te groeien en je te ontwikkelen. Elke dag werken we samen met onze inwoners en ondernemers om onze gemeente een stukje mooier, zorgzamer, veiliger en duurzamer te maken. Bij gemeente Epe kies je voor een baan die er écht toe doet.

In de gemeente Epe woon, werk en leef je met veel voldoening. De gemeente Epe is een recreatie gemeente met veel natuurschoon en bestaat uit de dorpen Emst, Epe, Oene en Vaassen. De Veluwe met zijn uitgestrekte bossen, de heide en het IJssellandschap geven de gemeente een uniek karakter.

Werken bij de gemeente Epe

Staat jouw ideale baan of stage niet bij onze openstaande vacatures? Maar spreekt onze gemeente je wel aan én wil jij bijdragen aan een nog mooier en duurzamer Epe? Dan horen we graag van je! Stuur ons een open sollicitatie via hrmepe@epe.nl met daarin je cv, motivatie, gewenst aantal uren en een beschrijving van jouw ideale baan. Ook als je onder het genot van een kop koffie een oriënterend gesprek aan wilt gaan over de mogelijkheden binnen onze gemeente, nodigen we je van harte uit.

Wil je vast een mooie indruk krijgen van onze organisatie? Bekijk dan het filmpje hierboven.