Terug naar organisaties

Gemeente Brummen

De gemeente Brummen ligt in het hart van Gelderland, tussen de Veluwe en de rivier de IJssel. De ruim 20.000 inwoners wonen in diverse dorpen en buurtschappen. Eerbeek en Brummen zijn de grootste. Het is in vele opzichten een gevarieerde gemeente - met uiteenlopende landschappen, bedrijvigheid, (papier)industrie en veel ruimte voor recreatie.

De gemeente Brummen is een kleine organisatie met korte lijnen. Ongeveer 180 mensen werken hier samen aan een toekomstbestendige, procesgestuurde organisatie. We doen dit onder het motto ‘Wij werken voor Brummen’. Dit betekent dat we de vraag van de inwoners en ondernemers centraal stellen. Dat vraagt om enthousiaste professionals, die anders durven denken. In onze organisatie krijg je dan ook volop ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wil jij ook werken voor Brummen? Bekijk dan snel onze vacatures!

 

Daarom werken voor Brummen: dit bieden we jou

 In de eerste plaats bieden we je een leuke baan met een passend salaris. Maar dat zegt natuurlijk élke werkgever. Daarom zetten we onze extra’s voor je op een rij:

  • Een Individueel Keuze Budget van 17,85%. Hiermee geef je zelf vorm aan je arbeidsvoorwaardenpakket. Zo kun je (een deel van) je IKB-budget laten uitbetalen. Maar je kunt er ook verlof mee kopen. Of een opleiding financieren.
  • Bij de gemeente Brummen kun je flexibel werken, thuis of in ons mooie gemeentehuis. Je krijgt een budget om je thuiswerkplek goed in te richten.
  • Werk je in het gemeentehuis? Dan zit je op een bijzondere plek! Want dit is het eerste gebouw in Nederland dat gebouwd is als ‘grondstoffendepot’. Het is voor 90% demontabel en de gebruikte grondstoffen kunnen een tweede leven krijgen.
  • Duurzaamheid vinden we sowieso erg belangrijk. Daarom kun je bijvoorbeeld een elektrische fiets gebruiken als je naar een afspraak in de buurt moet. En er zijn nog meer plannen voor een duurzame werkomgeving, zoals zonnepanelen op het dak van het gemeentehuis én boven de parkeerplaats.
  • Reizen met het openbaar vervoer is wel héél aantrekkelijk, want het treinstation ligt op een paar minuutjes lopen van het gemeentehuis.
  • Woon je meer dan 10 kilometer van het gemeentehuis? Dan krijg je een vaste reiskostenvergoeding, welk vervoermiddel je ook kiest. Voor zakelijke reizen krijg je € 0,37 per kilometer vergoed. Je kunt trouwens ook gebruik maken van een deelauto.
  • We vinden het belangrijk dat je goed in je vel zit. Daarom gaan we regelmatig met elkaar in gesprek. En als je wilt, kun je via mijnbedrijfszorg.nl workshops volgen of ondersteuning krijgen. Want gezond en plezierig werken én leven staat voorop!