Terug naar overzicht

Nationale Werkbezoekdag

Op 15 november is de Nationale Werkbezoekdag. Tijdens de Nationale Werkbezoekdag kan jij in heel Nederland in gesprek met werkgevers van diverse organisaties. Tijdens de Werkbezoekdag staat het netwerken centraal. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij de overheid? Ook veel Gelderse overheden doen mee.

 • Gemeente Lingewaard

  Kom op 15 november loeren en linken bij gemeente Lingewaard. Tijdens deze dag krijg je de kans om het gemeentehuis in Bemmel te verkennen, de sfeer te proeven en in contact te komen met onze medewerkers. Kom langs bij de tafeltjesmarkt waar je meer te weten komt over de verschillende werkvelden en uiteraard is er een gezellige netwerkborrel met hapjes en drankjes.

  Meer informatie

 • Open dag

  Kom langs bij de open middag bij gemeente Arnhem. Deze is van 14:30 en 17:30 uur. Voel je vrij om langs te komen en kennis te maken. Deze middag beantwoorden collega’s van gemeente Arnhem vragen zoals: Wie zijn we? Wat doen we? Voor wie werken we en waar werken we aan? Hoe is het om bij ons te werken?

  En ze hebben ook vragen aan jou: Hoe ziet jouw ideale baan eruit? Wat vind jij belangrijk in het kiezen voor een werkgever? Voor gemeente Arnhem is jouw bijdrage geweldig: Ze willen graag weten hoe ze hun toekomstige werknemers gelukkig kunnen maken.

  Meer informatie

Op bezoek bij een andere overheid?

Dat kan; meerdere collega’s doen mee aan de werkbezoekdag. Klik hier voor de mogelijkheden bij andere overheden in Gelderland.