Terug naar overzicht

Regionale 4-uurtjes

Spreek jij jouw P&O collega’s uit de regio nog regelmatig? Ben jij ook benieuwd hoe zij bepaalde thema’s aanpakken, hoe het met ze gaat en welke uitdagingen zij tegenkomen? Of ben je even helemaal klaar met jouw eigen organisatiebubbel en toe aan nieuwe inspiratie? Kom dan naar onze digitale regionale 4-uurtjes in maart.

Hoe zien die sessies eruit?

Nou, verwacht een lege agenda. Want onze ervaring leert dat de meeste digitale vergaderingen vooral effectief moeten zijn. En creativiteit en productiviteit gaan meestal niet hand in hand. Deze 4-uurtjes zijn er voor ontspanning, gezelligheid en daardoor weer nieuwe inzichten. Waarom zou je alles zelf bedenken, als je het ook samen kan!

Uiteraard zijn we vanuit Werken in Gelderland ook benieuwd waar we jou bij kunnen helpen. Lukt het nog om al je vacatures in te vullen? Of moeten we gerichte acties ondernemen op bepaalde functies? En hoe ziet momenteel je werving- en selectieproces eruit? Met deze input kijken we samen welke ondersteuning jij als organisatie en/of jullie als regio nodig hebben. Daarnaast nemen we jou ook graag mee in onze inzichten in de arbeidsmarkt en ontwikkelingen in onze dienstverlening.

Wat levert het jou op?

  • Een uur weg uit je organisatiebubbel
  • Ontspanning en opladen
  • Bijpraten met vakcollega’s in de regio
  • Inspiratie uit je netwerk
  • De laatste inzichten op het gebied van de arbeidsmarkt

Ben jij er ook bij?

Hieronder vind je de data en tijden van jouw regionale 4-uurtje. Klik op de link om naar het aanmeldformulier te komen van jouw 4-uurtje en schrijf je in.

Regio Rivierenland – 18 maart 16:00-17:00

Regio Arnhem Nijmegen- 23 maart 16:00-17:00

Regio Achterhoek – 24 maart 16:00-17:00

Regio Foodvalley – 30 maart 16:00-17:00

Regio Veluwe – 1 april 16:00-17:00