Terug naar organisaties

Waterschap Vallei en Veluwe

Water is wat ons beweegt. Dagelijks zorgen we ervoor dat 1,1 miljoen mensen veilig kunnen wonen en werken. Waterschap Vallei en Veluwe zorgt voor veilige dijken, optimale waterstanden, het zuiveren van afvalwater en schoon oppervlaktewater.

Samenwerken en vernieuwen staan in onze dienstverlening centraal. De transitie naar een duurzame maatschappij heeft effect op ons waterschap. De komende jaren werken wij aan grote opgaven zoals energietransitie, circulaire economie, digitalisering, verbetering van de leefomgeving en klimaatopgaven. Wij werken in de provincies Utrecht, Gelderland en Overijssel.

Ons werkgebied ligt tussen de IJssel, Nederrijn, Utrechtse Heuvelrug en de Randmeren. Samen met inwoners, ondernemers, organisaties en andere partners zorgen we ervoor dat ons gebied veilig en leefbaar blijft. Weten hoe ons gebied eruit ziet? En wat we daar precies doen? Bekijk het in onze waterschap clip. Ontdek in 4 minuten hoe we zorgen voor sterke dijken, schoon en voldoende water.

Zien hoe het is om bij een waterschap te werken? Kijk op https://www.waterschappen.nl/beroepen/

 

 

Ruben van Halteren reisde als koelmonteur op privéjachten de hele wereld over. Hij ging op zoek naar regelmaat en vastigheid en vond dit bij Waterschap Vallei en Veluwe, waar hij nu als onderhoudsmonteur rioolwaterzuivering werkt. “Eigenlijk kom je de gekste dingen tegen. Iedereen gooit alles maar in het riool. We moeten ook wel eens het riool in. Dat kan een beetje smerig zijn. Geen probleem. Hoort erbij. Het mooiste is het probleem oplossen. Je doet het ergens voor. Dan ga ik blij naar huis.”

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures