Terug naar organisaties

Regio Foodvalley

Regio Foodvalley is een regionale netwerkorganisatie en (inter)nationale topregio op het gebied van Agrifood en voeding en gezondheid. De sleutel tot het succes is een sterke samenwerking tussen de acht gemeenten (gemeenschappelijke regeling) van Regio Foodvalley: Barneveld, Ede, Nijkerk, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal, Wageningen én een intensieve samenwerking tussen overheid, ondernemers en onderwijsinstellingen, georganiseerd in de Economic Board Regio Foodvalley.

Strategische Agenda

De ambities van Regio Foodvalley staan beschreven in de Strategische Agenda 2020-2025. Deze agenda bevat zeven thema’s: Landbouw en vitaal platteland, Voeding voor een gezond leven, Energietransitie, Innovatie, clustervorming en circulaire economie, Human Capital, Fysieke randvoorwaarden en Quality of living. De thema’s en bijbehorende programma’s worden uitgevoerd door het Regiokantoor onder verantwoordelijkheid van de Economic Board Regio Foodvalley en het Regiobestuur.

Werken bij Regio Foodvalley

We werken in een klein, slagvaardig team omringd door een netwerk met een grote diversiteit aan partners. Een plezierige en collegiale werksfeer staat binnen het Regiokantoor hoog in het vaandel. Er is veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief en er zijn volop kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wil je meer weten over wat wij precies doen in Regio Foodvalley? Bekijk dan deze video