Terug naar organisaties

Omgevingsdienst Veluwe

Bij Omgevingsdienst Veluwe (ODVeluwe) zetten we ons vol passie in voor een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving. In nauwe samenwerking met twaalf Veluwse gemeenten en de provincie Gelderland, spelen onze vergunningverleners een cruciale rol in het verstrekken van omgevingsvergunningen. Onze toezichthouders zorgen ervoor dat bedrijven voldoen aan de meest actuele wet- en regelgeving op het gebied van milieu en veiligheid.

Daarnaast bieden onze milieu-experts uitgebreid advies aan onze partners over diverse milieu-gerelateerde onderwerpen. Of het nu gaat om energie, bodem, ruimtelijke ordening, duurzaamheid, circulariteit, lucht, geluid, natuur & ecologie, of externe veiligheid; wij staan klaar om de leefomgeving te versterken en te beschermen.

Vanuit onze locaties in Apeldoorn en Harderwijk werken wij aan een gezonde, schone en veilige leefomgeving voor inwoners en bedrijven in de regio Veluwe.

ODVeluwe is een samenwerkingsverband van de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Nunspeet, Oldebroek, Putten en Voorst en van de provincie Gelderland.

Werken bij ODVeluwe

Als je bij ODVeluwe werkt, werk je samen met ongeveer 120 medewerkers, in een dynamische omgeving. Deskundigheid, professionaliteit en ondernemerschap zijn belangrijke kernwaarden. Er is volop ruimte voor ontwikkeling en groei. Onze arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de Cao SGO en in het Arbeidsvoorwaardenreglement Gelderse Omgevingsdiensten. Interesse in werken bij ODVeluwe? Bekijk dan onze vacatures!

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures