Laborijn is de uitvoeringsorganisatie van de Participatiewet en de Wsw voor de gemeenten Doetinchem, Aalten en Oude IJsselstreek en de Wsw voor de gemeente Montferland.

Missie en visie

Elke inwoner moet de kans hebben op een zo zelfstandig mogelijk leven. Dat is de ambitie van Laborijn. In onze visie draagt werk daaraan bij.Wij ondersteunen inwoners voor wie werk niet vanzelfsprekend is, op hun weg naar een baan.

Is die baan nog niet mogelijk of lukt het alleen met een vorm van ondersteuning of begeleiding? Dan staan wij ook voor de inwoner klaar. Een uitkering hoort in onze ogen bij die ondersteuning. Het helpt inwoners in hun levensonderhoud, zodat zij zich helemaal kunnen richten op werk. Maar een uitkering is wel bedoeld als tijdelijk.

De rode draad blijft en is de focus op werk. En daarmee op een zo zelfstandig mogelijk leven.

Kernwaarden

De kernwaarden van Laborijn vormen de basis van ons handelen: resultaatgericht, betrouwbaar, enthousiast, professioneel en lef. Daarbij hebben we klantgerichtheid hoog in het vaandel staan.

Werken bij Laborijn

Wil jij werken in een organisatie waar meedoen in de samenleving voor iedereen centraal staat? En waar jij de mogelijkheid krijgt om mensen hierbij te helpen? Dan is Laborijn de organisatie voor jou!
Binnen Laborijn krijg je de mogelijkheid om jouw talenten te laten zien en bij te dragen aan onze missie en visie. De cao die in hoofdlijnen gebruikt wordt is de SGO cao (Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties).

Spreekt Laborijn jou aan?

Solliciteer dan op een van onze vacatures! Staat er geen vacature open? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Emma Vaags is Consulent Inkomen bij Laborijn. “Niet iedereen heeft de mogelijkheden gekregen om zich te ontwikkelen. Ik vind het mooi dat ze vanuit ons die kans wél krijgen.” Iedereen heeft een ander verhaal of reden waardoor ze in een uitkering komen. Emma: “Het kan iedereen overkomen. Ik kan die mensen weer verder helpen, zodat ze weer vooruit kunnen.”