Laborijn is de uitvoeringsorganisatie van de Participatiewet, de Wsw en de Wet inburgering voor de gemeenten Doetinchem en Aalten en de Wsw voor de gemeenten Montferland en Oude IJsselstreek.

Missie en visie

Inkomenszekerheid en mensontwikkeling staan bij Laborijn centraal. Zorgen dat inwoners kunnen meedoen op de best passende plek is het uitgangspunt. Wij zetten ons maximaal in om inwoners te ondersteunen naar betaald werk. Wij vinden namelijk dat iedereen de kans verdient op een zo zelfstandig mogelijk leven. Is dit nog niet mogelijk of lukt het alleen met een vorm van inkomensondersteuning of begeleiding? Ook dan staan wij voor inwoners klaar, in nauwe samenwerking met diverse organisaties. Ook stappen naar zorg, participatie en parttime werk zien wij als resultaten. Wij geloven dat meedoen gelukkig en gezond maakt.

Kernwaarden

De kernwaarden van Laborijn vormen de basis van ons handelen: resultaatgericht, betrouwbaar, enthousiast, professioneel en lef. Daarbij hebben we klantgerichtheid hoog in het vaandel staan.

Werken bij Laborijn

Wil jij werken in een organisatie waar meedoen in de samenleving voor iedereen centraal staat? En waar jij de mogelijkheid krijgt om mensen hierbij te helpen? Dan is Laborijn de organisatie voor jou!
Binnen Laborijn krijg je de mogelijkheid om jouw talenten te laten zien en bij te dragen aan onze missie en visie. De cao die in hoofdlijnen gebruikt wordt is de SGO cao (Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties).

Spreekt Laborijn jou aan?

Solliciteer dan op een van onze vacatures! Staat er geen vacature open? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Emma Vaags is Consulent Inkomen bij Laborijn. “Niet iedereen heeft de mogelijkheden gekregen om zich te ontwikkelen. Ik vind het mooi dat ze vanuit ons die kans wél krijgen.” Iedereen heeft een ander verhaal of reden waardoor ze in een uitkering komen. Emma: “Het kan iedereen overkomen. Ik kan die mensen weer verder helpen, zodat ze weer vooruit kunnen.”