Terug naar organisaties

Gemeente Zaltbommel

In het hart van Nederland, tussen de Maas en Waal, aan de A2 en het spoor, ligt de prachtige gemeente Zaltbommel. Het bruisende stadje Zaltbommel en het rustige buitengebied met nog eens twaalf kernen, levendige woonwijken, veel bedrijvigheid, moderne voorzieningen, schitterende monumenten, prachtige natuur én een rijke (cultuur)historie bieden alles wat je zoekt om met plezier te wonen en te werken. Werken bij de gemeente Zaltbommel betekent werken voor een kleinere gemeente die in veel zaken groot is!

Als werkgever heeft gemeente Zaltbommel oog voor wat jou motiveert. Er is alle ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Je krijgt volop mogelijkheden om te leren en kansen om je te ontwikkelen, zowel binnen je vakgebied als in je loopbaan. Je werkt samen met het bestuur en je collega’s en je staat dicht bij de burger. Werken bij de gemeente Zaltbommel betekent in gesprek naar creatieve oplossingen zoeken. Zo nodig, geven we elkaar net dat extra duwtje in de rug om nog grotere hoogten te bereiken. Kijk ook eens naar de arbeidsvoorwaarden van de gemeente Zaltbommel.

De organisatie van de gemeente Zaltbommel is gevestigd in een kantoor aan de rand van de stad en vlakbij de A2. De organisatie kent vijf afdelingen en een staffunctie. Door de informele sfeer, deuren die altijd openstaan en de moderne voorzieningen in het gemeentekantoor, is het werkklimaat uitstekend te noemen. Ben jij klantgericht, ben je een teamspeler, ga jij uitdagingen niet uit de weg en ga je voor kwaliteit? Dan is de gemeente Zaltbommel jouw werkgever!

Wil je meer weten over onze gemeente en onze organisatie?

Kijk dan op onze website www.zaltbommel.nl.