Terug naar organisaties

Gemeente West Maas en Waal

De gemeente West Maas en Waal is een mooie landelijke gemeente in het land van Maas en Waal met bijna 20.000 inwoners.

Tussen de Maas en Waal ligt dit mooie stukje Nederland met verschillende akkers en weiden, fruitboomgaarden, karakteristieke dorpen en slingerende dijken naast de uitgestrekte uiterwaarden. Een prachtig gebied met volop mogelijkheden voor recreatie zoals fietsen, wandelen en watersport. De dorpen Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel en Wamel hebben ieder hun eigen karakter. Trots zijn wij op onze actieve en betrokken inwoners die zorgen voor veel levendigheid in deze dorpen.

Door de centrale ligging is het ook een interessante locatie voor bedrijven. Steden als Nijmegen, Tiel, ‘s-Hertogenbosch en Arnhem zijn uitstekend te bereiken.

Werken bij de gemeente West Maas en Waal

Wij zijn een professionele en dienstverlenende organisatie. Onze medewerkers staan met beiden benen op de grond en zoeken naar praktische oplossingen. Typerend voor deze kleine gemeente zijn de korte lijnen en informele sfeer. Iedereen kent elkaar en weet elkaar snel te vinden. Zo maken wij optimaal gebruik van de kwaliteiten van onze ruim 100 medewerkers. De organisatie bestaat uit 5 teams die volop samenwerken voor het beste resultaat.

Wat kun je van ons verwachten?

We ontvangen je met open armen en zorgen dat je je snel thuis voelt. Je krijgt een telefoon en laptop zodat je ook thuis kunt werken wanneer je dat wilt. Uiteraard zien we je graag regelmatig in Beneden-Leeuwen om volop betrokken te blijven. Wij bieden, naast een passend salaris, een interessant en flexibel arbeidsvoorwaardenpakket. Daar vertellen we je later graag meer over.

Spreekt dit je aan?

Reageer dan op één van onze openstaande vacatures. Zit er niets passends voor je bij? Stuur ons dan een berichtje. We komen graag in contact met je. Misschien zijn er binnenkort wel mogelijkheden!