Terug naar organisaties

Gemeente Voorst

Als ontwikkelgemeente werkt Voorst aan haar toekomst. De basis voor die ontwikkeling is te vinden in de ruimtelijke plannen. Maar niet alleen de ruimte speelt een rol. De leefbaarheid van onze dorpen nu en in de toekomst krijgt gestalte door scholen, ontmoetingscentra voor jong en oud, gezondheidscentra. Ons platteland houden we vitaal door mogelijkheden te bieden voor andere invulling van de agrarische sector en door recreatie op ons grondgebied te laten uitgroeien tot een economische drager van belang.

Wij werken nauw samen met o.a. Apeldoorn, Deventer en Zutphen in Stedendriehoekverband en investeren veel in nieuwe ontwikkelingen en in de ontwikkeling van onze medewerkers.

Solliciteren in Coronatijd 

Solliciteren is voor veel mensen een spannend proces, zeker in coronatijd. We merken dat er veel vragen zijn hoe solliciteren in deze tijd bij ons gaat. Hoe ziet het sollicitatieproces eruit? En hoe gaat het daarna met inwerken? Je leest het hier!  

De sollicitatie 

Het eerste gesprek vindt in de regel digitaal plaats via MS Teams. Een tweede gespreksronde proberen we vaak wel fysiek op kantoor te doen.   

De inwerkperiode  

Het heeft onze voorkeur om een nieuwe medewerker deels op locatie te laten starten (denk aan 1 of 2 dagen in de week). Voor eventuele kennismakingsgesprekken wordt zowel door de kandidaat als diens gesprekspartner bekeken of dit digitaal kan, of liever op de werklocatie of tijdens een wandeling.
Directe collega’s kunnen op de werklocatie aanwezig zijn voor een kennismaking en uitleg over diverse systemen. Waar mogelijk en als dit de voorkeur heeft, wordt dit digitaal georganiseerd. Er is voor het thuiswerken een telefoon en laptop beschikbaar.
Ondanks de maatregelen doen we, net als altijd, natuurlijk ons best om je zo snel mogelijk thuis te laten voelen binnen onze organisatie!