Afstand
Terug naar organisaties

Gemeente Rheden

Tussen Veluwe en IJssel ligt de gemeente Rheden met veel aantrekkelijk natuurschoon. Beroemd om de Posbank met schitterende vergezichten en fraaie landschappen van bos en heide. Aan de andere kant een schilderachtig rivierenlandschap met karakteristieke landgoederen en boerderijen. In dit veelzijdige gebied vormen zeven dorpen met zo’n 43.000 inwoners de gemeente. De gemeente Rheden staat voor de leefbaarheid en toekomstbestendigheid van deze dorpen.

Wij zijn uitgeroepen tot de meest inspirerende Global Goals gemeente. En daar zijn we trots op! De Global Goals gebruiken we in ons werk om lokale vraagstukken aan te pakken. We bieden inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties alle ruimte om dit samen met ons vorm te geven. We staan open voor hun ideeën, wensen en initiatieven.

Van onze ca. 400 medewerkers vragen we een professionele houding en gedrag. Resultaatgericht, verantwoordelijk, samenwerkend. Plus een hoge mate van maatschappelijke betrokkenheid met oog en oor voor de inwoners van Rheden. Daar staat ook het nodige tegenover. Werken bij ons is werken – en vooral samenwerken – in een open en vriendelijke organisatie met respect voor elkaar. Met ruimte voor jouw creativiteit en ideeën. We zijn een lerende organisatie en geven aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groei.

Hebben wij het vuurtje bij je aangewakkerd? Wie weet ben jij dan binnenkort onze collega!