Terug naar organisaties

Gemeente Rheden

Een dynamische gemeente vol ambities: dat zijn wij! We zoeken daarom geregeld nieuwe collega’s – zowel jonge talenten als ervaren krachten - die zin hebben om met een frisse blik onze afdelingen te versterken.

Werken bij de gemeente Rheden

De gemeente Rheden is een organisatie waarin onze kernwaarden Experimenteren, Oprecht nieuwsgierig, Persoonlijk leiderschap en Samenwerken centraal staan. We vinden het belangrijk om onze inwoners service op maat te bieden, een verbindende rol te spelen en om gastvrij te zijn. We houden het niveau van onze dienstverlening en voorzieningen graag hoog. Hierbij gebruiken we de Global Goals als uitgangspunt. Om op deze manier armoede, ongelijkheid en klimaatverandering te bestrijden.

Bij de gemeente Rheden bieden we volop ontwikkelingsmogelijkheden en werk je in een prachtige omgeving met de Veluwezoom als wandelgebied. We zijn flexibel in werktijden en bieden een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket. Er is een informele werksfeer waar we interesse hebben in de mens achter de collega. Bovendien werken we hybride: op onze tijdelijke locaties in Velp, Dieren of vanuit huis. Naar verwachting verhuizen we in 2024 naar ons nieuwe gemeentehuis in De Steeg (waar we ook hybride werken).

Nieuwe collega

Ben jij de professional met gevoel voor wat er leeft in de samenleving? En lijkt het je leuk om in een open en samenwerkingsgerichte organisatie te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!