Afstand
Terug naar organisaties

Gemeente Rheden

Wordt het jouw R(h)eden? Tussen Veluwe en IJssel ligt de gemeente Rheden met veel natuurschoon. De Posbank, liggend in het Nationaal Park Veluwezoom, geniet landelijke bekendheid. De gemeente omvat zeven dorpen met in totaal zo'n 43.000 inwoners. Onze inzet als gemeente is het waarborgen van de leefbaarheid van deze dorpen. Wij vinden het erg belangrijk om onze inwoners hierbij te betrekken. Daarom wordt het beleidsproces op een interactieve manier vormgegeven.

Om al onze ambities goed te kunnen verwezenlijken vragen we veel van onze medewerkers. Het gaat daarbij uiteraard niet alleen om vakkennis en inhoudelijkheid. Wij vragen competenties als integriteit, flexibiliteit, klantgerichtheid, maatschappelijke betrokkenheid en resultaatgerichtheid. Van onze medewerkers verlangen we ook dat zij zelfstandig werken, waarbij iedereen verantwoordelijk is voor de kwaliteit van zijn of haar resultaten én voor zijn eigen ontwikkeling.

Daar staat ook het nodige tegenover. Werken bij de gemeente Rheden is werken -en vooral samenwerken- in een open en vriendelijke organisatie met respect voor elkaar. Rheden kenmerkt zich door de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling en groei, vanuit het principe van een lerende organisatie. Daarbij hechten wij grote waarde aan een open manier van communiceren en richten we ons op een integraal resultaat.

Wie zou er nou niet in Rheden willen werken?

Laatste vacatures

Bekijk alle vacatures