Terug naar organisaties

Gemeente Rheden

Tussen Veluwe en IJssel ligt de gemeente Rheden met veel aantrekkelijk natuurschoon. Beroemd om de Posbank met schitterende vergezichten en fraaie landschappen van bos en heide. Aan de andere kant een schilderachtig rivierenlandschap met karakteristieke landgoederen en boerderijen. In dit veelzijdige gebied vormen zeven dorpen met zo’n 43.000 inwoners de gemeente. De gemeente Rheden staat voor de leefbaarheid en toekomstbestendigheid van deze dorpen.

Werken bij gemeente Rheden

Wij zijn uitgeroepen tot de meest inspirerende Global Goals gemeente. En daar zijn we trots op! De Global Goals gebruiken we in ons werk om lokale vraagstukken aan te pakken. We bieden inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties alle ruimte om dit samen met ons vorm te geven. We staan open voor hun ideeën, wensen en initiatieven.

Van onze ca. 400 medewerkers vragen we een professionele houding en gedrag. Resultaatgericht, verantwoordelijk, samenwerkend. Plus een hoge mate van maatschappelijke betrokkenheid met oog en oor voor de inwoners van Rheden. Daar staat ook het nodige tegenover. Werken bij ons is werken – en vooral samenwerken – in een open en vriendelijke organisatie met respect voor elkaar. Met ruimte voor jouw creativiteit en ideeën. We zijn een lerende organisatie en geven aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groei.

Hebben wij het vuurtje bij je aangewakkerd? Wie weet ben jij dan binnenkort onze collega!

Solliciteren in Coronatijd

Solliciteren is voor veel mensen een spannend proces, zeker in coronatijd. We merken dat er veel vragen zijn hoe solliciteren in deze tijd bij ons gaat. Hoe ziet het sollicitatieproces eruit? En hoe gaat het daarna met inwerken? Je leest het hier!  

De sollicitatie 

Het eerste gesprek vindt in de regel digitaal plaats via MS Teams. Een tweede gespreksronde proberen we vaak wel fysiek op kantoor te doen.   

De inwerkperiode

Het heeft onze voorkeur om een nieuwe medewerker deels op locatie te laten starten (denk aan 1 of 2 dagen in de week). Voor eventuele kennismakingsgesprekken wordt zowel door de kandidaat als diens gesprekspartner bekeken of dit digitaal kan, of liever op de werklocatie of tijdens een wandeling.

Directe collega’s kunnen op de werklocatie aanwezig zijn voor een kennismaking en uitleg over diverse systemen. Waar mogelijk en als dit de voorkeur heeft, wordt dit digitaal georganiseerd. Er is voor het thuiswerken een telefoon en laptop beschikbaar.

Ondanks de maatregelen doen we, net als altijd, natuurlijk ons best om je zo snel mogelijk thuis te laten voelen binnen onze organisatie!  

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures