Terug naar organisaties

Gemeente Renkum

Maak van Renkum de mooiste gemeente! De gemeente Renkum ligt op de grens van het heuvelachtige gebied van de Zuid-Veluwe en het Gelders Rivierengebied. In de gemeente Renkum wonen ongeveer 32.000 mensen, verdeeld over de dorpen Oosterbeek, Renkum, Heelsum, Wolfheze, Doorwerth en Heveadorp.

Werken bij gemeente Renkum

De gemeente Renkum staat de komende jaren voor veel uitdagingen. Hoe vinden de inwoners hier rust en ruimte, terwijl we ook bedrijvigheid, recreatie en toerisme stimuleren? Als ambtenaar in Renkum geef je hier niet zomaar vorm aan, maar met hart en ziel! Je staat voor je vak, steekt je nek uit en gaat op je doel af. Terwijl je ook inlevingsvermogen hebt en begrijpt waar je collega’s en inwoners mee ‘zitten’. Kortom: ambtenaren bij Renkum zijn sensitief, strijdbaar en doelgericht. Sluit je aan bij ons team en maak van Renkum de mooiste gemeente van Nederland!

Wil je op de hoogte blijven van actuele vacatures bij de gemeente Renkum, meld je dan op onze website aan voor de nieuwsbrief.

Solliciteren in Coronatijd 

Solliciteren is voor veel mensen een spannend proces, zeker in coronatijd. We merken dat er veel vragen zijn hoe solliciteren in deze tijd bij ons gaat. Hoe ziet het sollicitatieproces eruit? En hoe gaat het daarna met inwerken? Je leest het hier!  

De sollicitatie 

Het eerste gesprek vindt in de regel digitaal plaats via MS Teams. Een tweede gespreksronde proberen we vaak wel fysiek op kantoor te doen.   

De inwerkperiode  

Het heeft onze voorkeur om een nieuwe medewerker deels op locatie te laten starten (denk aan 1 of 2 dagen in de week). Voor eventuele kennismakingsgesprekken wordt zowel door de kandidaat als diens gesprekspartner bekeken of dit digitaal kan, of liever op de werklocatie of tijdens een wandeling.

Directe collega’s kunnen op de werklocatie aanwezig zijn voor een kennismaking en uitleg over diverse systemen. Waar mogelijk en als dit de voorkeur heeft, wordt dit digitaal georganiseerd. Er is voor het thuiswerken een telefoon en laptop beschikbaar.

Ondanks de maatregelen doen we, net als altijd, natuurlijk ons best om je zo snel mogelijk thuis te laten voelen binnen onze organisatie!