Terug naar organisaties

Gemeente Maasdriel

De gemeente Maasdriel ligt in het prachtige rivierenlandschap van de Bommelerwaard. Door de centrale ligging in Nederland, aan de A2, het spoor en de rivieren de Maas en de Waal, biedt Maasdriel vele mogelijkheden voor bedrijvigheid en voor landelijk wonen op korte afstand van diverse grote steden. De gemeente is op 1 januari 1999 ontstaan door een samenvoeging van de gemeenten Ammerzoden, Hedel, Heerewaarden, Maasdriel en Rossum. Het omvat sindsdien 11 mooie dorpen, met elk zijn eigen karakteristieken en geschiedenis. De gemeente Maasdriel telt ongeveer 24.000 inwoners. Met ruim 2300 kleine en grote (innovatieve) bedrijven is Maasdriel met recht een ondernemende gemeente te noemen.

De organisatie

De gemeente Maasdriel is een jonge organisatie, volop in ontwikkeling. Bestuur en ambtenaren werken aan het efficiƫnt en transparant uitvoeren van de taken van de gemeente. We werken integraal, projectmatig en steeds meer samen met inwoners, ondernemers en andere gemeenten in Rivierenland. Samen bouwen we aan een solide toekomst van Maasdriel.

Werken bij de gemeente

In Maasdriel werken betrokken medewerkers in een informele en oplossinggerichte sfeer. De organisatie werkt met moderne ict-voorzieningen en kent prima arbeidsvoorwaarden. Ben jij dienstverlenend, ben je een teamspeler, ga jij voor kwaliteit en ga je uitdagingen niet uit de weg? Dan is de gemeente Maasdriel misschien wel de werkgever voor jou.

Stages/werkervaringsplekken

De gemeente biedt de mogelijkheid voor stageplaatsen, leer/werkplaatsen en projecten. Ben je op zoek naar een stageplaats, leerwerkplaats of wil je voor bepaalde tijd een project leiden of in een project participeren? Stuur dan een korte brief met je cv. aan info@maasdriel.nl. Geef daarin aan welke periode en welk vakgebied.

Wil je meer weten over onze gemeente en onze organisatie?

Kijk dan op onze website www.maasdriel.nl