Terug naar organisaties

Gemeente Lochem

Wat maakt werken bij Lochem aantrekkelijk? Dat we een organisatie zijn met de mogelijkheid om je te ontwikkelen. Als je start als junior, maar ook als je al de nodige ervaring hebt. En ook, dat we een uitgestrekte gemeente zijn met een stad, kernen en een groot buitengebied. Met voldoende dynamiek. Waar het goed wonen, werken en ontspannen is...

Vraag je medewerkers hoe zij de sfeer op het werk vinden, dan zijn collegialiteit, verbondenheid en werkplezier veel gehoord.
Tegenover samen hard werken, staat veel vrijheid. In de meeste functies is het mogelijk om de helft thuis en de helft op kantoor te werken. Zo kun jij met passie en plezier doen waar je goed in bent.

Waar staan we voor?

Onze 5 kernwaarden beschrijven wie we zijn en waar we voor staan!

  • Mensgericht
  • Gezamenlijk eigenaarschap
  • Verbinding
  • Vitaliteit
  • Slagvaardigheid

We willen een overheid zijn die met en voor de samenleving werkt. Dit bereiken we door in contact te zijn met onze inwoners. En dichtbij ze te zijn. Door in te zetten op duurzame relaties en ontwikkelingen. Door te doen wat nodig is om onze gemeente en haar inwoners en organisaties verder te helpen. Zo inspireren we elkaar en zorgen we samen voor een fijne leefomgeving en een prachtig Lochem!

Aan de slag bij gemeente Lochem

De organisatie

De organisatie heeft een prettige grootte. Er werken ongeveer 300 medewerkers in 6 afdelingen. ’t Baken voert taken uit op het gebied van zorg, jeugd, werk en inkomen. Voor een aantal taken werken we samen met andere organisaties, zoals de Omgevingsdienst Achterhoek, Circulus Berkel en Tribuut.

Bekijk onze vacatures

Wil jij werken in de mooiste gemeente van Nederland? In een gedreven team? Waar jij een verschil kan maken? Bekijk dan onze vacatures.