Afstand
Terug naar organisaties

Gemeente Lochem

De gemeente Lochem telt ruim 33.500 inwoners en ligt in de Gelderse Achterhoek. Lochem is stads in zijn ambitie, bedrijfsleven, bruisende cultuur en evenementen. Lochem is dorps in zijn verenigingsleven, woonsfeer en tradities. Lochem is ook de plek met een veelzijdig bedrijfsleven en ruimte om te ondernemen.

De organisatie
De organisatie bestaat uit 6 afdelingen. ’t Baken voert taken uit op het gebied van zorg, jeugd, werk en inkomen. Voor een aantal taken werken we samen met andere organisaties, zoals de Omgevingsdienst Achterhoek, Circulus Berkel en Tribuut.

Wat maakt werken bij Lochem aantrekkelijk?
We werken vanuit een inspirerend, modern en duurzaam gebouw aan het Twentekanaal in Lochem. Onze ambities, politiek en samenleving zorgen voor een voortdurende dynamiek. Samenwerken, eigenaarschap, klant- en resultaatgerichtheid staan centraal in ‘het Lochemse werken’. Tegenover hard werken staat de mogelijkheid om thuis te werken en om je werktijden flexibel in te delen. We bieden goede arbeidsvoorwaarden. Vraag je medewerkers hoe zij de werksfeer ervaren dan zijn collegialiteit, verbondenheid en plezier in het werk veel gehoorde reacties.

Wat is onze ambitie?
We willen inspelen op initiatieven van (georganiseerde) inwoners, instellingen en bedrijven. Dit betekent samenwerking stimuleren en lokale daadkracht benutten en ondersteunen. Wij willen hierin blijven groeien en staan dan ook open voor vernieuwende ideeën. Wij willen slagvaardig zijn in onze dienstverlening zodat we goede kwaliteit kunnen bieden aan onze klanten. Kortom: we zijn ambitieus met oog voor individuele wensen en behoeften van medewerkers. Want we vinden het belangrijk dat onze medewerkers met passie en plezier kunnen doen waar ze goed in zijn.

Bekijk onze vacatures
Is jouw interesse gewekt? Bekijk hieronder dan onze vacatures.