Afstand
Terug naar organisaties

Gemeente Heumen

De gemeente Heumen is een gemeente met bijna 17.000 inwoners. De gemeente ligt ten zuiden van Nijmegen in een prachtige afwisselende omgeving en met stedelijke voorzieningen op fietsafstand. Gemeente Heumen bestaat uit de kernen Malden, Heumen, Overasselt en Nederasselt, waarvan Malden het grootste is. Hier bevindt zich ook het gemeentehuis.

Ambities van gemeente Heumen
De gemeente Heumen streeft naar een hoge kwaliteit van dienstverlening aan de burgers. Hiervoor hanteert zij een open en klantgerichte bestuursstijl en streeft zij naar een grote betrokkenheid van burgers bij hun woonomgeving.

De organisatie
De organisatie is volop in ontwikkeling. In 2009 vindt er een wijziging van de organisatie-inrichting plaats. Belangrijke speerpunten zijn verbetering van de dienstverlening aan burgers door het inrichten van een afdeling Publiekszaken en verbetering van de kwaliteit van leiding. Door deze wijziging wordt invulling gegeven aan de kernwaarden betrouwbaarheid, openheid, dienstbaarheid, verantwoordelijkheid en toegankelijkheid.

Werken bij gemeente Heumen
De gemeente Heumen is een aantrekkelijke werkgever met prima arbeidsvoorwaarden en oog voor de wensen van individuele medewerkers. De gemeente biedt een professionele omgeving waarin medewerkers zich kunnen ontplooien en ontwikkelen. Door de platte structuur en de informele cultuur krijgen medewerkers ruimte voor eigen verantwoordelijkheid. De gemeente Heumen verwacht van medewerkers een klantgerichte en resultaatgerichte houding en de bereidheid om actief samen te werken met collega’s.

Spreekt dit jou aan? Kijk dan of er een vacature voor jou bij zit of stuur ons een open sollicitatiebrief. Meer informatie over de gemeente kun je vinden op www.heumen.nl.