Terug naar organisaties

Gemeente Heumen

De gemeente Heumen is een landelijk gelegen gemeente onder de rook van Nijmegen met bijna 16.500 inwoners. De groene omgeving biedt veel ruimte, rust en afwisselende landschappen. Stedelijke voorzieningen bevinden zich op fietsafstand.

De gemeente Heumen staat voor veel uitdagingen

We willen een duurzame gemeente zijn waar het veilig wonen en leven is. Een samenleving, waaraan iedereen naar eigen vermogen en vanuit diversiteit zijn steentje bijdraagt. Waar men elkaar met respect behandelt. Zorg en maatschappelijke ondersteuning houden we toegankelijk en betaalbaar. Criminaliteit geven we geen kans.

Ambitieus? Zeker!

Daarom werken in Heumen deskundige en gedreven werknemers samen om deze ambities waar te maken. We geloven in de kracht van de samenleving, we investeren in een goed netwerk met uiteenlopende partijen en vervullen een verbindende rol tussen inwoners, organisaties en overheden.

In onze relatief kleine organisatie zijn de lijnen kort en is de sfeer informeel. We stimuleren, ondersteunen en investeren in professionele en persoonlijke ontwikkeling. Een goede balans tussen werk en privé vinden we belangrijk.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem eens een kijkje op www.heumen.nl . Wil jij bij ons werken? Hieronder vind je alle openstaande vacatures van dit moment.

Solliciteren in Coronatijd 

Solliciteren is voor veel mensen een spannend proces, zeker in coronatijd. We merken dat er veel vragen zijn hoe solliciteren in deze tijd bij ons gaat. Hoe ziet het sollicitatieproces eruit? En hoe gaat het daarna met inwerken? Je leest het hier!  

Het sollicitatiegesprek

Als de situatie het toelaat en de kandidaat ermee instemt, spreken we voor het sollicitatiegesprek fysiek af, op locatie. Als dat niet lukt, nodigen we je graag uit voor een digitale kennismaking via MS Teams.

De inwerkperiode 

Als je bij ons komt werken, streven we ernaar om je minimaal 2 tot 4 weken vanuit kantoor te laten starten, in aanwezigheid van een of meerdere collega’s. Zo hopen we je soepel en zacht te kunnen laten landing in onze organisatie!
Op je eerste dag word je op kantoor welkom geheten door je leidinggevende of een buddy. Je kunt je telefoon en laptop ophalen en er is een inwerkprogramma met onder meer rondleiding door het gebouw voor een kennismaking met (directe) collega’s die er zijn, het ophalen van toegangs- en printdruppel, praktische informatie over onder meer facilitaire zaken, en word je wegwijs gemaakt in relevante informatie over de organisatie en je functie. 
Uitleg over organisatiebrede systemen zoals MS Teams, Youforce, Djuma, Timetell leggen we zoveel mogelijk fysiek ut op het gemeentehuis. Vakgebonden applicaties worden door directe collega’s uitgelegd. Als het kan, fysiek op het gemeentehuis en anders digitaal.
Na de inwerkperiode werk je voornamelijk thuis, waar je leidinggevende mede zorgt voor verbinding en samenwerking.