Terug naar organisaties

Gemeente Heumen

De gemeente Heumen is een landelijk gelegen gemeente onder de rook van Nijmegen met bijna 16.500 inwoners. De groene omgeving biedt veel ruimte, rust en afwisselende landschappen. Stedelijke voorzieningen bevinden zich op fietsafstand.

De gemeente Heumen staat voor veel uitdagingen

We willen een duurzame gemeente zijn waar het veilig wonen en leven is. Een samenleving, waaraan iedereen naar eigen vermogen en vanuit diversiteit zijn steentje bijdraagt. Waar men elkaar met respect behandelt. Zorg en maatschappelijke ondersteuning houden we toegankelijk en betaalbaar. Criminaliteit geven we geen kans.

Ambitieus? Zeker!

Daarom werken in Heumen deskundige en gedreven werknemers samen om deze ambities waar te maken. We geloven in de kracht van de samenleving, we investeren in een goed netwerk met uiteenlopende partijen en vervullen een verbindende rol tussen inwoners, organisaties en overheden.

In onze relatief kleine organisatie zijn de lijnen kort en is de sfeer informeel. We stimuleren, ondersteunen en investeren in professionele en persoonlijke ontwikkeling. Een goede balans tussen werk en privé vinden we belangrijk.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem eens een kijkje op www.heumen.nl . Wil jij bij ons werken? Hieronder vind je alle openstaande vacatures van dit moment.