Terug naar organisaties

Gemeente Barneveld

De gemeente Barneveld is een veelzijdige, slanke, slagvaardige en flexibele organisatie, die actief inspeelt op ontwikkelingen in de maatschappij. Dit doen we met medewerkers die trots zijn op hun vak. We werken vanuit het besef, dat de gemeente dienstverlenend is en vanuit de inwoners denkt.

De bedrijfsvoering is verrassend modern, waarin zowel voor de ‘klant’ als voor de eigen organisatie optimaal gebruik wordt gemaakt van de mogelijkheden van automatisering en digitalisering. Omdat de verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt, kun jij je ambities hier écht waarmaken.

Durf je het aan?

Inwoners, medewerkers en de politiek zijn betrokken bij de gemeente Barneveld en hebben een mening over onze werkaanpak en dus ook over jouw werk. Je staat voortdurend in de etalage, waardoor je voor iedereen zichtbaar bent. Daarom is tactvol handelen van belang en zijn goede sociale vaardigheden een must. Jij hebt vast ook een idee over werken bij Barneveld. Wij dagen je uit om bij ons te komen kijken en te zien of jouw idee over Barneveld klopt.
Als je bij ons komt werken, merk je dat wij een afwisselende en groeiende gemeente zijn. In een open en samenwerkingsgerichte organisatie, zijn we klein genoeg voor jouw persoonlijke inbreng en groot genoeg om met elkaar doelen te bereiken. Voor nu en de komende jaren..

Wat bieden wij?

Naast een passend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden we bijvoorbeeld de mogelijkheid om je werk- en privéleven goed te combineren. Daarnaast is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en goede bereikbaarheid met openbaar vervoer, auto of fiets. We sturen op resultaten en niet in de eerste plaats op aanwezigheid. Barneveld is een plezierige werkplek, kent veel afwisseling en innovatie. Ook het gemeentehuis straalt openheid en welkom uit. Kortom: een plaats waar je wilt werken.

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures