Afstand
Terug naar organisaties

Gemeente Apeldoorn

Werken bij de gemeente Apeldoorn betekent werken in een mooie, groene gemeente die zich volop ontwikkelt. Apeldoorn is centraal gelegen in één van de grootste aaneengesloten natuurgebieden in Europa: de Veluwe. Maar Apeldoorn is meer dan een groene stad. Het heeft vele aantrekkelijke gezichten en biedt alle voorzieningen die je van een grote stad mag verwachten.

Trots
Wij zijn trots op onze gemeente en op alles wat Apeldoorn te bieden heeft: het koninklijke verleden, de moderne architectuur, maar vooral onze parken en bossen. Apeldoorn biedt inwoners, bedrijven en instanties alle ruimte. En we zijn ook trots op onze medewerkers die met enthousiasme en verantwoordelijkheid werken voor de stad en de dorpen. Ook zij krijgen in Apeldoorn de ruimte om te bewegen en te groeien.

Aantrekkelijke werkgever
Naast een goed salaris bieden wij een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele invulling van de werkweek en mogelijkheden om zorg en werk te combineren. Je persoonlijke ontwikkeling ondersteunen wij graag.

Een baan voor jou?
Ben jij de professional met gevoel voor wat er leeft in de samenleving die een bijdrage wil leveren aan een gemeente in beweging? Weet jij creatieve oplossingen te vinden voor vraagstukken die horen bij een stad van onze omvang? Dan zijn wij op zoek naar jou!