Houd jij van uitdaging en werken in teamverband? Ben je klantgericht, integer en toekomstgericht? Lees dan snel meer over werken bij Gemeenschappelijk Belastingkantoor Lococensus - Tricijn (GBLT)!

Bij GBLT werken ongeveer 175 deskundige en enthousiaste mensen die allemaal veel ervaring hebben opgedaan in het heffen en innen van lokale belastingen en het uitvoeren van de wet WOZ. Specialisten en generalisten. Samen vormen zij een gemotiveerd en kundig team.

GBLT heeft als kerntaak het heffen en innen van belastingen en het uitvoeren van de wet WOZ in opdracht van waterschappen en gemeenten. Dat doen we voor een groot deel van Nederland. Jaarlijks leggen we bijna 3 miljoen aanslagen op. Onze kantoren staan in Harderwijk en Zwolle; in 2015 verhuist de hele organisatie naar Zwolle.
Wij zijn toonaangevend in belastingen. Dat betekent voor ons dat we richtinggevend, onderscheidend en origineel zijn. Hierbij tonen wij lef, trots en passie.

Bij GBLT wordt gewerkt met vertrouwelijke informatie. Deskundigheid, betrouwbaarheid en integriteit staan daarom voorop.
We vragen veel van onze medewerkers en het kan af en toe heel druk zijn. Maar we bieden ook verantwoordelijkheid in het werk, flexibele werktijden en de mogelijkheid om elders te werken (bijvoorbeeld thuis).
Ontwikkeling en opleiding zijn volgens ons onlosmakelijk verbonden aan goed werkgeverschap. GBLT is een lerende organisatie, waarbij medewerkers kansen krijgen om zich te ontwikkelen in het kader van persoonlijke en organisatorische groei.

Solliciteren in Coronatijd  

Solliciteren is voor veel mensen een spannend proces, zeker in coronatijd. We merken dat er veel vragen zijn hoe solliciteren in deze tijd bij ons gaat. Hoe ziet het sollicitatieproces eruit? En hoe gaat het daarna met inwerken? Je leest het hier!  

Het sollicitatiegesprek

Als de situatie het toelaat, spreken we voor het sollicitatiegesprek fysiek af, op locatie. Als dat niet lukt, nodigen we je graag uit voor een digitale kennismaking via Zoom.  

De inwerkperiode  

Het werken, dus ook het inwerken, vindt zoveel mogelijk vanuit huis plaats. Als de situatie hierom vraagt kunnen we naar kantoor. Dat kan betekenen dat het inwerken op kantoor plaatsvindt. 

Op je eerste werkdag word je op kantoor opgevangen door jouw leidinggevende. Je neemt dan je telefoon en laptop in ontvangst. Je krijgt toegang tot de systemen en maakt – digitaal – kennis met je directe collega’s. Afhankelijk van de situatie krijg je ofwel digitaal dan wel fysiek uitleg over de systemen. En je leidinggevende vertelt je verder natuurlijk alles over de organisatie, het team en het werk.