Afstand

Houd jij van uitdaging en werken in teamverband? Ben je klantgericht, integer en toekomstgericht? Lees dan snel meer over werken bij Gemeenschappelijk Belastingkantoor Lococensus - Tricijn (GBLT)!

Bij GBLT werken ongeveer 175 deskundige en enthousiaste mensen die allemaal veel ervaring hebben opgedaan in het heffen en innen van lokale belastingen en het uitvoeren van de wet WOZ. Specialisten en generalisten. Samen vormen zij een gemotiveerd en kundig team.

GBLT heeft als kerntaak het heffen en innen van belastingen en het uitvoeren van de wet WOZ in opdracht van waterschappen en gemeenten. Dat doen we voor een groot deel van Nederland. Jaarlijks leggen we bijna 3 miljoen aanslagen op. Onze kantoren staan in Harderwijk en Zwolle; in 2015 verhuist de hele organisatie naar Zwolle.
Wij zijn toonaangevend in belastingen. Dat betekent voor ons dat we richtinggevend, onderscheidend en origineel zijn. Hierbij tonen wij lef, trots en passie.

Bij GBLT wordt gewerkt met vertrouwelijke informatie. Deskundigheid, betrouwbaarheid en integriteit staan daarom voorop.
We vragen veel van onze medewerkers en het kan af en toe heel druk zijn. Maar we bieden ook verantwoordelijkheid in het werk, flexibele werktijden en de mogelijkheid om elders te werken (bijvoorbeeld thuis).
Ontwikkeling en opleiding zijn volgens ons onlosmakelijk verbonden aan goed werkgeverschap. GBLT is een lerende organisatie, waarbij medewerkers kansen krijgen om zich te ontwikkelen in het kader van persoonlijke en organisatorische groei.