Terug naar organisaties

BVEB (Bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard)

In de Bommelerwaard werken we steeds weer en steeds meer samen. Gemeenten Maasdriel en Zaltbommel richtten een Bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard (BVEB) op, die met ingang van 1 januari 2017 operationeel is. De teams financiën, juridische zaken, I&A en P&O maken onderdeel uit van dit nieuwe bedrijfsonderdeel dat onder de werking van een Gemeenschappelijke Regeling (GR) valt.

Solliciteren in Coronatijd  

Solliciteren is voor veel mensen een spannend proces, zeker in coronatijd. We merken dat er veel vragen zijn hoe solliciteren in deze tijd bij ons gaat. Hoe ziet het sollicitatieproces eruit? En hoe gaat het daarna met inwerken? Je leest het hier!  

Het sollicitatiegesprek

We bespreken vooraf of het eerste gesprek digitaal plaatsvindt via Teams of fysiek op locatie. Het tweede gesprek en het arbeidsvoorwaardengesprek vindt wel vaak wel op locatie plaats. 

De inwerkperiode  

Het werken, dus ook het inwerken, vindt zoveel mogelijk vanuit huis plaats. Dit geldt niet voor essentiële functies die niet vanuit huis kunnen worden uitgevoerd.

Op de eerste werkdag worden zaken als laptop en telefoon van het werk geregeld. Dat vindt fysiek plaats op kantoor. Afhankelijk van of je thuis kunt werken of voor jouw werk op kantoor moet zijn, word je online of fysiek opgevangen. Contact met collega’s kan fysiek op het gemeentehuis -als dat noodzakelijk is- of via Teams. Als het inwerken op afstand gebeurt, duurt het inwerktraject langer. 

Naast de mobiele telefoon en laptop, krijg je spullen in bruikleen die je nodig hebt om thuis te werken (bijvoorbeeld een tablet of los scherm).