Terug naar organisaties

Bedrijfsvoeringsorganisatie West-Betuwe

Bedrijfsvoeringsorganisatie West-Betuwe (BWB) is een samenwerkingsverband (Gemeenschappelijke Regeling) op het gebied van bedrijfsvoering voor de gemeenten Culemborg, Tiel en West Betuwe. Het betreft de diensten Facilitaire zaken, Financiën, Informatiemanagement & ICT, Personeel & Organisatie en Algemeen juridische zaken. BWB is gevestigd in het stadskantoor in prachtig Culemborg. Onze collega’s zijn echter ook vaak in onze partnergemeenten te vinden.

Een jonge organisatie in ontwikkeling

In 2013 ontstonden binnen de gemeenten de eerste ideeën voor deze samenwerking. In 2016 werden de eerste medewerkers van Financiën, P&O en IM/ICT vanuit de gemeenten bij BWB geplaatst. Vanaf 2017 maken ook Facilitaire zaken en Algemeen juridische zaken onderdeel uit van BWB.
Wij zijn een jonge organisatie en nog volop in ontwikkeling. Samen met de partnergemeenten werken we hard om onze dienstverlening te matchen met hun verwachtingen. We werken vanuit vakmanschap. Met onze kennis en vaardigheden adviseren wij onze partners en stellen wij hen in staat om succesvol te zijn. Dit betekent wel dat rollen zoals we die kenden veranderen. Dat vraagt om aanpassingsvermogen van onze +/- 170 medewerkers en zorgt dat geen dag hetzelfde is. Samen ontwikkelen we door. Niet alleen met onze partnergemeenten, maar ook met onze eigen medewerkers. Initiatief stellen we enorm op prijs. We zitten in een fase waarin we resultaatsafspraken maken waaraan we ons houden. Je moet dus stevig in je schoenen staan.

Focus op jouw groei

BWB is een flexibele werkgever die uitstekende primaire en secundaire voorwaarden biedt, zoals een Individueel Keuze Budget (IKB). Dit kun je vrij inzetten voor aanschaf van onder andere extra vrije dagen, aanvulling op je salaris, fiscale ruimte woon-werkverkeer of een NS-voordeelabonnement.
Wij zijn een organisatie met een brede focus. Niet alleen op onze partnergemeenten, maar ook op ons netwerk. Gevraagd en ongevraagd kun je over de schutting kijken bij andere organisaties. We delen kennis en geven elkaar het gevoel van toegevoegde waarde te zijn. We hechten waarde aan jouw groei en hieraan werk je samen met jouw leidinggevende. Het mooie is dat je voor die groei ons gehele netwerk kunt gebruiken!

Hou je van een uitdaging? Kom dan verder meebouwen aan de fundamenten van BWB.

Meer informatie?

Neem contact op met de Personeelsadministratie
(0344) 63 75 61 / (0345) 58 66 60
Bereikbaar van maandag t/m donderdag

De administratie rondom alle vacatures, dus ook die van onze partnergemeenten, is in handen van BWB. Het kan dus zijn dat je binnen het sollicitatieproces contact hebt met zowel iemand van BWB, als iemand intern bij één van de gemeenten.