Terug naar organisaties

Achterhoek ambassadeurs

De Achterhoek is een uniek gebied met een grote potentie voor ontwikkeling. Sterke waarden zijn de prachtige woon- en werkomgeving, de bloeiende en innovatieve economie en de cultuur van samenwerken en vertrouwen.

We bieden ruimte om te experimenteren en stimuleren open innovatie. Ook zetten we ons in voor het vergroten van de kwaliteit van onze leefomgeving; het wonen, ons buitengebied en de bereikbaarheid.

In de Visie Achterhoek 2030 lees je in detail waarop we onze energie de komende jaren richten. Daarmee zorgen we ervoor dat de Achterhoek het economisch sterke, innovatieve, sociale, prachtige en eigenwijze gebied blijft dat het is!

Aanpak: inclusief en integraal

Onze samenwerking is innovatief en vooruitstrevend: van top tot teen een aanpak van ondernemers, maatschappelijke organisaties en overheden gezamenlijk. Ook inwoners worden betrokken via het inwonerspanel Achterhoek Spreekt. Vanuit onze 3O-samenwerking zijn ondernemers, organisaties en overheid verenigd in de Achterhoek Board, zes Thematafels en een Achterhoek Raad (met raadsleden uit de Achterhoekse gemeenten). Samen werken zij aan een productieve, gekwalificeerde, bereikbare, schone, leefbare & gezonde regio. Vanuit onze samenwerking zijn ook de handen ineen geslagen om de regio als geheel op de kaart te zetten als een gebied waar het goed wonen en werken is. Dat doen we met de landelijke campagne www.onverwachtehoek.nl.

Profiel

Deskundig, omgevingsbewust, resultaatgericht en klantgericht zijn belangrijke kerncompetenties die passen bij onze medewerkers. Ook hechten wij aan een open, collegiale sfeer waar samenwerking centraal staat.

Achterhoek ambassadeurs maakt graag werk van de Achterhoek. Jij ook?

Ruimte voor innovatie, groeien in kwaliteit!