Afstand
Opdracht Gemeente Overbetuwe

P&O-adviseur

 • Standplaats
  Elst
 • Aanvang opdracht
  15 februari 2021
 • Einde opdracht
  15 augustus 2021
 • Verlenging
  Ja, namelijk 2x 6 maanden
 • Reageren voor
  26 januari Je hebt nog 8 dagen
 • Plaatsingsdatum
  14 januari 2021

Uren per week

20-24 uur

Opdracht omschrijving

Gemeente Overbetuwe

Gemeente Overbetuwe telt ruim 47.000 inwoners, verdeeld over 11 dorpskernen en ligt in het hart van de regio Arnhem en Nijmegen. De gemeente biedt rust, ruimte, bedrijvigheid en alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. Dit maakt Overbetuwe een aantrekkelijke gemeente om te wonen en te werken.

De gemeente Overbetuwe is een zelfbewuste en coöperatieve organisatie met ruim 400 medewerkers. Dienstverlening en resultaatgerichtheid staan centraal. Dit blijkt ook uit de goede scores van de gemeente in klantonderzoeken en benchmarks. Vanuit een krachtige, zelfstandige positie gaat zij samenwerking aan met anderen als deze een meerwaarde biedt voor inwoners, organisaties, instellingen en bedrijven.

Omschrijving team waarbinnen de medewerker te werk wordt gesteld:

Het team is onderdeel van het domein Dienstverlening en bestaat uit ruim 20 medewerkers in de clusters P&O, PSA, Inkoop & Juridisch.

De teamontwikkeling is gericht op het vormgeven van een optimale verbinding/verweving met de lijnorganisatie en het doorontwikkelen van het zelforganiserend vermogen van de verschillende clusters binnen het team. Doel van het team is het op integrale wijze verzorgen van interne adviezen, beleidsvorming en ondersteuning van de teams op het brede gebied van bedrijfsvoering.

Cluster P&O

Het cluster bestaat uit een senior P&O-adviseur/beleidsmedewerker, een P&O-adviseur/beleidsmedewerker en drie P&O-adviseurs, eventueel aangevuld met projectmedewerkers met een specifiek deskundigheidgebied. In samenwerking met je P&O-collega’s ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren, actualiseren, uitvoeren van en adviseren over  (onderdelen van) het P&O-beleid.

Voor het team Personele en Juridische zaken zijn wij, wegens ziekte op zoek naar een tijdelijke P&O adviseur.

Verantwoordelijkheden

Taken en verantwoordelijkheden

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • je adviseert, ondersteunt en bent een sparringpartner voor een aantal teammanagers bij de uitvoering van hun taken op het gebied van personeel en organisatie;
 • je informeert, ondersteunt en adviseert medewerkers van de betrokken teams over personele situaties;
 • je draagt het personeels- en organisatiebeleid uit en je zorgt voor draagvlak binnen de organisatie;
 • je informeert en spart met je collega P&O-adviseurs tijdig over de ontwikkelingen zodat jullie als eerste aanspreekpunt voor de teammanagers en medewerkers klantgericht en proactief kunnen acteren. 

Laatste opdrachten

Bekijk alle opdrachten