Terug naar overzicht

4-het-4-uurtje 'Nooit meer te druk'

Ook last van een dipje rond 16:00 uur op jouw zoveelste thuiswerkdag? Werken in Gelderland is er voor jou als een gezonde Cup-a-soup. De komende tijd verzorgen we maandelijks een 'Vier het 4-uurtje' voor jou, boordevol inspiratie om je werkdag op een energieke manier af te sluiten. Op 15 februari hebben we voor jou een mooie special om je te helpen bij het thuiswerken. Deze sessie staan in teken van 'Nooit meer te druk'.

Nooit meer te druk
Nu we allemaal thuis moeten werken, lopen werk en privé meer dan ooit over in elkaar. En het is lastiger nee zeggen, want je kunt je werk lastig achter je laten. Het ligt immers letterlijk om de hoek. Op je eettafel of op je werkkamer (als je die al hebt).

Je hebt het gevoel dat je werkdag veel te kort is en balans vinden een uitdaging. Ook is focussen uitdagend. Want ja, de vaatwasser moet nog uitgepakt of de buurman is weer eens aan het boren. Of die ad hoc klussen van je manager of je bestuurder? Laten we die enorme hoeveelheid aan online vergaderingen maar niet eens benoemen…

Toen we nog op kantoor mochten werken was het slim managen van je aandacht al een uitdaging. Laat staan nu we thuis moeten werken. En juist over de slim managen van je aandacht gaat de online masterclass Nooit meer te druk! Je leert in 90 minuten de 4 lekken bij (thuis)werken en krijgt concrete tips over hoe jij slimmer je aandacht kan managen. Meer gefocust kan blijven werken en meer gedaan krijgt in minder tijd!

Wat levert deelname jou op:

 • Je herkent direct de 4 lekken bij thuiswerken bij jezelf
 • Je leert de (wetenschappelijke) basis van slim werken
 • Je wordt productiever én houdt ruimte over voor ad hoc klussen
 • Je kunt met meer focus en plezier je (thuis)werk doen
 • Je bent nooit meer te druk
 • Remon Workel

  Remon heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring bij de overheid. In functies van advisering tot management. Daarnaast heeft hij al jaren een eigen marketing-, training- en adviesbureau. Hij heeft zich gespecialiseerd in het verhogen van impact door slim gebruik te maken van je brein. Of het nu gaat over anderen mee krijgen met je ideeën of hoe je slimmer werkt met kennis van je brein.

  Remon volgde tal van opleidingen over ons brein, las boekenkasten vol en probeerde de technieken uit. Als beïnvloedingspsycholoog weet hij als geen ander hoe invloed werkt. Ook als het gaat om de invloed op jezelf. Hoe jij jouw eigen manier van werken kan verbeteren of juist in de weg kan zitten. En hoe jouw brein je daarin kan helpen of juist belemmeren.

  Hij gebruikt al jaren (wetenschappelijk) bewezen methodes en heeft deze vertaald naar unieke programma’s voor ambtenaren. Zij kunnen met deze kennis hun veel meer uit hun werkdag halen en aan het eind van de week met energie afsluiten. In plaats van het idee gesloopt te zijn en het altijd te druk te hebben.

Tijd en locatie
Deze sessie vind plaats via ZOOM en begint 15 februari om 15:30. het 4 uurtje wordt dus een half 4-tje.

Meld je aan voor deze bijeenkomst
Klik hier om je aan te melden voor het ‘4-het-4-uurtje’.