Terug naar overzicht

Inhousedag: Ontdek het ruimtelijk domein

Lijkt het startersprogramma ‘Ontdek het ruimtelijk domein’ iets voor jou, maar zit je nog boordevol vragen? Kom dan met ons kennismaken op 9 november. Zo maak jij zelf de afweging of ons startersprogramma past bij jou. Wij zorgen voor een hapje, drankje én uiteraard een interessant programma.

Op het programma…

Op 9 november nemen we je mee in het startersprogramma. Na deze inhousedag weet jij:

 • Hoe het werken bij de overheid eruit ziet. Collega’s van de werkvloer vertellen jou over hun uitdagingen binnen het ruimtelijk domein, hoe een typische werkweek eruitziet en welke impact zij maken met hun werk.
 • Welke vooroordelen wel of niet kloppen over het werken bij de overheid. Onze trainees van GeldersTalent nemen je mee in hun eerste maanden bij verschillende Gelderse gemeenten.
 • Welke begeleiding jij kan verwachten en hoe het opleidingsprogramma er in grote lijnen uitziet. We vertellen je over hoe jij een sterke start gaat maken aan jouw carrière.
 • Hoe de selectieprocedure eruitziet, samen zorgen we voor een goede match tussen jou en de organisatie.

Maar dat is nog niet alles. Op 9 november bieden we jou ook alvast de eerste ‘Uitzoomsessie’ aan. Maak je klaar voor een sessie over een uitdagend maatschappelijk dilemma binnen het ruimtelijk domein, die verzorgd wordt door de Radboud Universiteit.

Tot slot is er voldoende ruimte voor jouw vragen en maak je alvast kennis met mogelijk toekomstige collega’s.

 • Carolien van Ham

  In de allereerste Zoom-uit sessie van Starters in Gelderland laat prof. Dr. Carolien van Ham haar licht schijnen over democratische erosie en vernieuwing.

  Hoe zit het met het vertrouwen en betrokkenheid van inwoners bij de politiek? De omgevingswet, de energietransitie, klimaatadaptatie: bij al deze vraagstukken zul je als overheid met de burger in gesprek moeten. Hoe doe je dat op een effectieve manier? En hoe kunnen nieuwe vormen van inwonerparticipatie de representatieve democratie versterken?

Tijd en locatie

Op de inhousedag ben je zowel online als op locatie van harte welkom:

 • Ben je er op locatie bij? Fijn! Je bent welkom vanaf 16:00 uur bij HonigEvents in Nijmegen voor een hapje en een drankje. Om 18:00 is het inhoudelijke programma afgelopen en sluiten we af met een borrel en een snack. Zo kan jij ook kennismaken met andere starters en vakcollega’s uit het werkveld; dat is gelijk mooi meegenomen voor jouw netwerk! Aanmelden kan hier. Let op, we hebben beperkte plekken beschikbaar!
 • Ben je er online bij? Mooi! Dan is de digitale inloop om 16:15 en sluiten we om 18:00 uur af. We zorgen ervoor dat je ook online je vragen aan ons kan stellen. Aanmelden kan hier.

Wil je meer weten over ons programma?

Klik dan hier. Daar kan je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Op die manier houden we je op de hoogte van de laatste activiteiten.