Terug naar overzicht

Masterclass: Van medewerker naar online ambassadeur op LinkedIn

Waar haal je in deze krappe arbeidsmarkt geschikte kandidaten vandaan? Zit je ook wel eens met de handen in het haar? De medewerkers van jouw organisatie kunnen met hun LinkedIn-profiel een belangrijke factor zijn bij het oplossen van jouw wervingsprobleem. Maar hoe stel je hen in staat om deze belangrijke rol te vervullen? Dat vertellen Rico den Boer en Jasper Bons van Buzzzle jou in deze workshop!

Na deze workshop:

 • Weet je alles over de werking van LinkedIn en het algoritme.
 • Weet je wat wél en wat niet werkt op LinkedIn.
 • Ken je de waarde van een compleet profiel en een sterk netwerk van jouw medewerkers.
 • Weet je hoe je medewerkers moet motiveren en in staat stelt om de rol van online ambassadeur in te vullen.
 • Heb je tools in handen om direct de organisatie mee in te gaan.

Volg deze masterclass digitaal op 6 juli of 31 augustus

Zo kan jij in de zomer inspiratie opdoen voor het najaar. Beide sessies zijn van 10:00 – 11:30 uur.

 • Meld je hier aan voor 6 juli
 • Meld je hier aan voor 31 augustus
 • Meer over Buzzzle

  Aangenaam! Wij zijn Kristel Witvliet, Rico den Boer, Renske Janssen, Anna Jelić en Jasper Bons en samen zijn wij Buzzzle communicatie en participatie! Een creatief, enthousiast en een tikkeltje eigenzinnig communicatiebureau dat zich richt op online communicatie en social media in de (semi-)publieke sector. Waar wij iedere dag vol energie ons bed voor uitkomen: overheid en samenleving dichter bij elkaar brengen door strategische inzet van online communicatie, waarbij ons hart vooral sneller gaat kloppen van de mogelijkheden van social media.

  Buzzzle is eind 2017 geboren, maar al sinds 2015 werkten Kristel en Rico intensief samen aan de online communicatie en zichtbaarheid van de Gemeente Sliedrecht. En met succes. Andere gemeenten en publieke organisaties kwamen bij ons kennis opdoen en we mochten onze ervaringen delen op congressen en bijeenkomsten. Zo ontstond het idee om met Buzzzle zoveel mogelijk (semi-)publieke organisaties te helpen om alles uit de mogelijkheden van online communicatie te halen.

  Inmiddels hebben we hier diverse gemeenten, waterschappen en andere (semi-)publieke organisaties succesvol bij kunnen ondersteunen. Op rijksniveau hebben we inmiddels het Openbaar Ministerie, diverse andere ministeries en organisaties (zoals Rijksvastgoedbedrijf, CBS, Rijkswaterstaat) geholpen bij het succesvol inzetten van social media.