Terug naar overzicht

Yildiz: "Je krijgt hier veel mogelijkheden."

Bij de gemeente Voorst denken ze niet in hokjes maar in mogelijkheden. Er wordt gekeken naar jou als persoon, wat past bij je, wat zijn je talenten en hoe kun je toegevoegde waarde bieden. Voor de inwoners en voor de organisatie. Ik wilde mijzelf graag verder ontwikkelen en krijg nu de mogelijkheid om door te groeien binnen de gemeente.

  • Toen Yildiz de vacature voor haar huidige functie zag, twijfelde ze geen moment en solliciteerde. Nu, zo’n drieënhalf jaar later, is ze nog steeds blij dat ze de stap naar de gemeente Voorst heeft genomen.

“De inhoud van de vacature voor administratief medewerker kinderopvang, WMO en Jeugdwet sprak mij zo aan dat ik meteen dacht ‘deze functie past echt bij mij’. Toen ik begon bij de gemeente, werd ik heel warm en fijn ontvangen. Ik voelde mij daardoor ook snel thuis in de organisatie en binnen het sociaal domein waar ik werk.

Geen hokjes
Binnen deze gemeente wordt gekeken naar jou als persoon, wat past bij je, wat zijn je talenten en hoe kun je toegevoegde waarde bieden. Voor de inwoners en voor de organisatie.  Mijn huidige functie is breed waardoor ik niet alleen bezig ben met administratie. Dat maakt het werk heel leuk. Op een gegeven moment heb ik bij mijn manager aangegeven dat ik mezelf graag verder wil ontwikkelen. Het fijne is dat zij meedenkt en de ruimte er is om samen te kijken naar wat goed bij mij past. Bij de gemeente Voorst denken ze niet in hokjes maar in mogelijkheden. Hierdoor creëer je ook kansen en een natuurlijke doorstroom in de organisatie.

Doorgroeien
Door deze kans ben ik nu bezig met een opleiding binnen de Bestuursacademie voor WMO consulent. Die duurt een half jaar en je ontvangt ook een diploma. Dit wilde ik heel graag omdat ik de ambitie heb om door te groeien en de functie van WMO consulent past denk ik heel goed bij mij.

Samenwerking met collega’s
Voor mij is het heel fijn dat ik niet alleen de ruimte krijg om mezelf te ontwikkelen maar dat ook de sfeer en samenwerking met collega’s goed is. Voor mij is het namelijk belangrijk dat we elkaar aanvullen en ondersteunen waar het nodig is. Daarnaast is de gemeente Voorst flexibel. Als je bijvoorbeeld in verband met je thuissituatie iets moet schuiven in je uren dan kan dat en regel je dat met je collega’s. Ik heb het gevoel dat je hier echt gezien en gewaardeerd wordt en dat we ons samen inzetten om alles goed en soepel te laten verlopen voor de inwoners en organisatie. En daar draag ik graag aan bij!”