Terug naar overzicht

Achterhoekse overheden

Dit is het online netwerk van samenwerkende overheden in de Achterhoek die zijn aangesloten bij werkenInGelderland. Je vindt hier informatie over de aangesloten overheden, actuele vacatures, projecten en een intern gedeelte voor medewerker van de aangesloten Achterhoekse overheden.

Het mobiliteits- en loopbaannetwerk Achterhoekse overheden

Het Achterhoeks netwerk is gestart als initiatief van elf gemeenten en het samenwerkingsverband Regio Achterhoek. Inmiddels is het uitgegroeid tot een netwerk van meerdere Achterhoekse overheden. Een actueel overzicht van de in dit netwerk opgenomen organisaties zie je elders op deze pagina. Medewerkers van deze deelnemende organisaties kunnen als interne kandidaat solliciteren bij andere gemeenten binnen het netwerk. Medewerkers kunnen ook hun specifieke kennis of deskundigheid inzetten voor de regio. Ze kunnen tijdelijk worden ingeschakeld voor projecten of vervanging, of voor langere tijd gedetacheerd worden bij een andere gemeente. Zo willen de Achterhoekse overheden het carrièreperspectief van medewerkers vergroten met een ruim aanbod van doorgroei- en overstapmogelijkheden. Daarmee is het Achterhoekse Mobiliteitsnetwerk een interessante en concurrerende werkgever (met 3500 medewerkers), waar ambitieuze medewerkers volop kansen krijgen, hun expertise kunnen verbreden en verdiepen.

Het netwerk houdt zich naast interne bemiddeling ook bezig met projecten om nieuwe medewerkers aan te trekken en meer kennis voor de regio in te zetten. Kies je voor werken in de Achterhoek, dan kies je onder andere voor:

De kleinschaligheid in een groter geheel: een netwerk van Achterhoekse overheden met samen 3500 medewerkers.
Een kleine of middelgrote organisatie waar je veel verantwoordelijkheid, uitdaging en kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen.
Een ambitieuze werkgever die erg aan het veranderen is en waar jij het verschil kan maken!
Een positieve cultuur waarin samenwerking en collegialiteit centraal staan.
De ideale mix van wonen in een groene omgeving zonder files, werken bij een maatschappelijk relevante organisatie met leuke collega’s en genieten in je vrije tijd van een bruisend cultureel en recreatief aanbod.

Contact info

Coördinatiepunt Arbeidsmobilisatie Loopbaancentrum Achterhoekse Overheden

Mike Coenraad  (niet voor open sollicitaties en acquisitie)
Gemeente Lochem
Postbus 17, 7240 AA LOCHEM | Hanzeweg 8, 7241 CR LOCHEM
T (0573) 28 92 01 | F (0573) 25 48 99 | E m.coenraad@lochem.nl | I www.lochem.nl

Twitter: www.twitter.com/igvda
Facebook: www.facebook.com/ikgavoordeachterhoek
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikgavoordeachterhoek
Youtube: www.youtube.com/gavoordeachterhoek