Terug naar organisaties

Gemeente Duiven

Werken voor een flexibele organisatie die volop in ontwikkeling is! De medewerkers van de gemeente Duiven en de gemeente Westervoort werken ambtelijk samen, voor de organisatie 1Stroom. De gemeenten zijn elk zelfstandig, met een eigen gemeenteraad en college van burgemeester en wethouders.

Bij ons werken mensen die collegiaal, dienstverlenend, ondernemend en open zijn. De kernwaarden die we met elkaar hebben afgesproken zijn voor ons belangrijk: vertrouwen, aandacht en verantwoordelijkheid. Met energie, kennis en plezier vinden we oplossingen voor uitdagende vraagstukken van de twee gemeentebesturen waar we voor werken. Herken jij jezelf hierin en lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Houd de vacatures in de gaten, solliciteer en wie weet…. Kom jij onze organisatie versterken?

Kijk voor onze vacatures op deze pagina.

De gemeente Duiven telt ruim 25.000 inwoners en bestaat uit drie kernen: Duiven, Groessen en Loo. Groessen en Loo zijn wat kleinere dorpen en hebben elk hun eigen karakter en charme. Door de ligging aan de A12 is Duiven goed bereikbaar.
Er is een hoog voorzieningenniveau, veel bedrijvigheid (onder andere op de verschillende bedrijventerreinen) én veel werkgelegenheid. Misschien heb je wel eens een bezoek gebracht aan een van de bedrijventerreinen in onze gemeente? Vooral door een aantal bekende grote winkelketens trekt dit zo’n vijf miljoen bezoekers per jaar.
Ook zijn er veel verenigingen actief en worden er vaak activiteiten & evenementen georganiseerd. Tradities zijn trouwens nog springlevend! Liefhebbers van wandelen en fietsen kunnen genieten van het landschap tijdens een mooie tocht. En bezoekers die graag willen blijven? In onze gemeente zijn  verschillende mogelijkheden om te overnachten. Neerstrijken voor een hapje en een drankje of een lekkere lunch kan bij een van de cafés en eetgelegenheden.

Dat maakt het niet alleen een prettige gemeente om in te wonen, ook om in te werken!

De voormalige groeigemeente Duiven ligt in de Liemers. Dat is de streek tussen Arnhem en de Duitse grens. De Liemers is een regio met verrassende dorpen, prachtige natuur, grote rivieren, volop ruimte, heerlijke streekproducten, vooruitstrevende bedrijventerreinen, een rijk verenigingsleven en betrokken inwoners.

Duurzaamheid is een thema dat we als gemeente ontzettend belangrijk vinden. We moeten kijken hoe we slim en duurzaam omgaan met onze leefomgeving en grondstoffen. Mooi om te merken: ook het bedrijfsleven ziet in duurzaam ondernemen absoluut kansen.