Terug naar evenementen

Hello Goodbye – Het afscheidssymposium

We hebben zin in om jou weer in het echt te spreken. Mooie gesprekken, echt contact maken en elkaar opzoeken; wat hebben we dat gemist. Zet jij je met ons in op de kracht van ons netwerk en zwaai jij met ons Derk uit? Sluit dan aan bij het afscheidssymposium op 19 april.

Hello Goodbye

Na een prachtig bronzen jubileum (12.5 jaar) neemt Derk Koetsier afscheid van Werken in Gelderland en P&O Netwerk en nemen Hanne Verweij en Yvonne Neven het stokje over. In 12.5 jaar zijn er mooie samenwerkingen ontstaan, ontmoetingen geweest en hebben we samen ontdekt en geleerd.

Op 19 april is het tijd voor zowel een afscheid, als een nieuw begin. En net zoals de afgelopen jaren doen we dat graag samen met jou. Laten we onszelf de tijd gunnen om weer echt met elkaar in gesprek te gaan. Uiteraard over ons mooie HR vak, maar ook over wat ons bezighoudt als mens. Zo houden we het netwerk van HR professionals sterk en kunnen we de volgende 12.5 jaar met volle energie samen tegemoet.

Programma

14:30 – Inloop

15:00 – Start programma
De kracht van verbinding en het netwerk
Hello Goodbye: Afscheid Derk en een nieuw begin

17:00 – Afscheidsborrel
Met hapjes en livemuziek

Locatie

Je bent van harte welkom bij de Lindenberg in Nijmegen. Het adres is: Ridderstraat 23, Nijmegen.
We starten om 14:30 uur en vanaf 17:00 uur begint de borrel met lekker eten en livemuziek. Vanaf 18:30 uur gaat de muziek harder en start het feest, waarbij twee bands komen optreden (met Derk op de drums!).  Je bent van harte welkom om te blijven en te genieten van de muziek. Om 22.30 is het feest afgelopen.

Ben jij erbij?

Meld je dan aan op onderstaand aanmeldformulier. Wil je alleen naar de borrel komen? Meld je dan via deze link aan.

Datum/Tijd
19/04/2022
14:30 - 23:00

Inschrijven

Inschrijven niet mogelijk voor dit evenement.