Terug naar evenementen

Hello Goodbye – Afscheidsborrel

Na een prachtig bronzen jubileum (12.5 jaar) neemt Derk Koetsier afscheid van Werken in Gelderland en P&O Netwerk en nemen Hanne Verweij en Yvonne Neven het stokje over. In 12.5 jaar zijn er mooie samenwerkingen ontstaan, ontmoetingen geweest en hebben we samen ontdekt en geleerd. Op 19 april is het tijd voor zowel een afscheid, als een nieuw begin. En net zoals de afgelopen jaren doen we dat graag samen met jou.

Tijd en locatie

Je bent van harte welkom bij de Lindenberg in Nijmegen. Het adres is: Ridderstraat 23, Nijmegen. Vanaf 17:00 uur begint de borrel met lekker eten en livemuziek. Vanaf 18:30 uur gaat de muziek harder en start het feest, waarbij twee bands komen optreden (met Derk op de drums!). Je bent van harte welkom om te blijven en te genieten van de muziek. Om 22.30 is het feest afgelopen.

Wil je ook bij het ‘Hello Goodbye – Interview’ zijn met Derk, Hanne en Yvonne? Sluit dan aan om 16:30 uur. Derk, Hanne en Yvonne nemen je mee in de afgelopen 12.5 jaar en kijken vooruit naar de toekomst.

Ben jij erbij?

Meld je dan aan op onderstaand aanmeldformulier. Ben jij HR professional en wil je het volledige programma bijwonen? Klik dan hier.

Datum/Tijd
19/04/2022
17:00 - 23:00

Inschrijven

Inschrijven niet mogelijk voor dit evenement.