Terug naar organisaties

Omgevingsdienst Regio Arnhem

Werken bij Omgevingsdienst Regio Arnhem (ODRA) is samen met onze partners een belangrijk doel nastreven: het creëren en behouden van een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving.

Met onze vergunningen, controles en adviezen zorgen we ervoor dat iedereen in onze omgeving een fijne plek heeft om te wonen en werken. De 220 medewerkers van ODRA dragen hier met passie en hun expertise op het gebied van milieu, bouw, natuur of apv aan bij.

Onze organisatie staat voor de uitvoering van zogenaamde VTH-taken op het gebied van milieu en bouw. Vergunningverlening, toezicht en handhaving zijn onze kerntaken. Ook verzorgt ODRA juridische ondersteuning en specialistische advisering. Zo hebben we bijvoorbeeld bodemspecialisten, geluidspecialisten en vuurwerkspecialisten.

Die taken voeren wij uit voor de Provincie Gelderland en 10 gemeenten in de regio Arnhem: Gemeente Arnhem, Gemeente Doesburg, Gemeente Duiven, Gemeente Lingewaard, Gemeente Overbetuwe, Gemeente Renkum, Gemeente Rheden, Gemeente Rozendaal, Gemeente Westervoort en Gemeente Zevenaar.

Voel jij je thuis in deze gebieden of ben je op zoek naar een plek waar je veel kunt leren? Bekijk dan onze openstaande vacatures!