Afstand
Terug naar organisaties

Gemeente Nijmegen

Werken voor een stad met ambitie. Dit is Nijmegen: de oudste stad van Nederland. Een levendige universiteitsstad met een rijke historie. Een aantrekkelijke winkelstad met een breed cultureel aanbod, Bourgondisch en gastvrij. Een stad die grenst aan mooie en uitgestrekte natuurgebieden, voor wie juist de rust zoekt. Een prachtige stad om in te wonen ... en te werken.

Nijmegen is ook een dynamische stad, volop in ontwikkeling. Een kennisrijke stad door de vele opleidingsinstituten. Een innovatieve stad en kweekvijver voor veel hi-tech startups. Een bedrijvige stad met een gunstig ondernemersklimaat.
Om de aantrekkingskracht van Nijmegen als woon- en werkomgeving te behouden en te versterken, staat de stad voor interessante uitdagingen: de Waalsprong, de nieuwe Stadsbrug het Waalfront, de dijkverlegging in Lent, de prachtwijk Hatert, en binnenstedelijke vernieuwing. Projecten die vragen om verantwoordelijke en betrokken professionals. Professionals met ambitie, net als Nijmegen.

Als werkgever heeft Gemeente Nijmegen oog voor wat haar professionals motiveert. Je werkt samen met het bestuur en je staat dicht bij de burger. Je krijgt ruimte voor eigen ideeën en intitiatieven. Je krijgt volop mogelijkheden om te leren en kansen om je te ontwikkelen, zowel binnen je vakgebied als in je loopbaan.