Terug naar organisaties

Gemeente Lingewaard

Bij Gemeente Lingewaard geloven we in de kracht van diversiteit en kansen voor iedereen. Werken bij ons betekent bijdragen aan een organisatie die zich richt op een eerlijke en actieve betrokkenheid van alle inwoners, ondernemers en verenigingen. Wij zijn voortdurend op zoek naar frisse ideeën en creatieve oplossingen die de toekomst van onze gemeenschap vormgeven.

Wat wij doen

Ons doel is simpel: zorgen dat het goed leven is in Lingewaard. In Lingewaard zetten we ons in voor samenwerking en innovatie. We zijn niet bang om buiten de gebaande paden te treden en we moedigen iedereen aan om hun talenten te ontwikkelen, zowel lokaal als regionaal.

Waar je werkt

Het gemeentehuis is in Bemmel net als de gemeentewerf. Ons modern ingerichte gemeentekantoor biedt alles wat je nodig hebt om comfortabel te werken, zowel op kantoor als thuis. Van ergonomische stoelen en bureaus tot beeldschermen en headsets, alles is ingericht om jouw werkomgeving optimaal te ondersteunen.

Ontwikkelingsmogelijkheden

Binnen onze organisatie krijg je volop kansen om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen door middel van diverse opleidingen en cursussen. We stellen samen vast waar en wanneer je werkt, met als doel een optimale balans tussen werk en privé te garanderen.

Voor meer inzicht in onze organisatie, neem ook eens een kijkje in ons sociaal jaarverslag https://sociaaljaarverslaglingewaard.nl.