Afstand

Werken bij Gemeente Ede, een interessant perspectief.

Ede heeft als een van de grotere gemeenten een relatief kleine en professionele organisatie. We zijn daardoor wendbaar en spreken elkaar direct en persoonlijk aan. Als werkgever heeft Ede in de regio een goede naam opgebouwd. De ambitieuze ontwikkelingen in Ede gaan bij ons samen met persoonlijke groei van medewerkers. Zij vormen het hart van onze organisatie. We hechten grote waarde aan vakkundigheid. De publieke dienstverlening en vermindering van regels appelleren sterk aan bepaalde competenties en mentaliteit.

We geloven dat organisatiebelangen en individuele belangen niet tegengesteld zijn maar elkaar juist versterken. We vragen veel van onze medewerkers maar stellen daar ook iets tegenover. Naast goede arbeidsvoorwaarden krijg je ook ruimte om je te ontwikkelen. Daarbij ondersteunen we jou met interne en externe opleidingsmogelijkheden, een persoonlijke coach of mentor en stages. Wij zorgen met ons personeelsbeleid voor een goede balans tussen werk en privé.

We bieden je werk met maatschappelijke betrokkenheid (dichtbij en in rechtstreeks contact met de burgers). We werken aan een andere manier van organiseren en leidinggeven die meer ruimte geeft voor eigen verantwoordelijkheid en taakvolwassenheid. Ook zijn wij duidelijk over de resultaten die we samen willen bereiken. Ondernemende mensen met gevoel voor kwaliteit bieden we voor werkinhoud en -omstandigheden een interessant perspectief om te werken in een moderne werkomgeving.

Laatste vacatures

Bekijk alle vacatures