De Connectie is een bedrijfsvoeringsorganisatie van en voor de gemeenten Arnhem, Renkum en Rheden. Op 1 juli 2017 is de nieuwe organisatie gestart. De Connectie verzorgt bedrijfsvoeringsdiensten voor de drie gemeenten en enkele andere partijen. De Connectie biedt producten en diensten op de volgende terreinen: ICT, Inkoop & aanbesteding, Facilitaire Zaken en Frontoffice, Documentaire informatievoorziening (DIV), Administratie en beheer, Belastingen, Basisregistraties en Management support. Dat doet De Connectie professioneel, zakelijk en efficiënt zodat de gemeenten hun werk kunnen doen tegen lagere kosten, met behoud van kwaliteit. Wat voor de gemeenten een randvoorwaarde is, is hoofdzaak voor De Connectie. Daarbij is De Connectie een moderne, professionele organisatie: aantrekkelijk om voor en mee te werken.

Samen maken we De Connectie

Een kleine vierhonderd professionals maken De Connectie. Zij zijn een kei in hun vakgebied, kennen de gemeenten en hun behoeften, zijn servicegericht, zelfstandig en resultaatgericht. De Connectie is een ‘platte’ organisatie met vakgeoriënteerde afdelingen en een bedrijfsbureau.

Werken voor De Connectie

Betrokken, professioneel en integer, dat zijn de kernwaarden van De Connectie. De medewerkers maken De Connectie. Zij vormen de bouwstenen van de organisatie en zijn het gezicht. Excelleren in het vakgebied en in het faciliteren van de gemeenten, dat is het doel. De medewerkers van De Connectie zijn professionals, tonen eigenaarschap, zijn resultaatgericht en vinden open en direct communiceren belangrijk. Met elkaar en met de gebruikers.

De Connectie geeft ruimte en verantwoordelijkheid en investeert in mensen. Omgekeerd zijn de medewerkers zich bewust van hun talenten en competenties en die van elkaar. Ze blijven die ontwikkelen om de dienstverlening van De Connectie te optimaliseren. Het doel is dat iedereen zoveel mogelijk op de juiste plek zit. Hoe meer het werk past bij iemands talenten en ambitie, hoe groter het werkplezier en hoe beter de prestaties.

Bouw jij mee aan De Connectie? Je bent van harte uitgenodigd om te reageren op de onderstaande vacature(s). Zijn er geen vacatures? Houd deze website in de gaten en ‘stay connected!’