Terug naar evenementen

Workshop: meer energie

Datum/Tijd
15/11/2019
12:30 - 13:30

Voel jij je wel eens moe of futloos? Heb je ‘s avonds na het werk geen zin of geen puf meer om nog te gaan sporten of iets te ondernemen? Ervaar je gedurende de dag wel eens dips? Dan is deze workshop iets voor jou!

Als je genoeg energie hebt, dan ga je ‘s avonds sporten, afspreken met vrienden of lekker naar buiten met de kinderen. Ook heb je meer zin om gezond te koken en beter voor jezelf te zorgen. Gelukkig hoef jij je er niet bij neer te leggen als je momenteel weinig energie ervaart. Iedereen kan energieker worden en dat is makkelijker dan je denkt. Je krijgt aan het einde van de workshop een plan van aanpak en een weekopdracht mee.

Als je meer energie hebt, zul je makkelijker voor elkaar krijgen wat belangrijk voor je is. Meer energie zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit en je meer van sporten en bewegen geniet. We gaan aan de slag met kennis, je beweegdagboek en leren je hoe een ideale beweegweek eruit ziet. Ook gaan we samen etiketten lezen.

Let op:
– Hieronder staat beschreven dat inschrijven niet mogelijk is voor dit evenement. Vanaf 28 oktober 10.00 uur is dit wel mogelijk op deze pagina.
– Je mag je maximaal inschrijven voor 2 workshops van de Meester in je Werkweek. Als 3e activiteit ben je natuurlijk wel van harte welkom op de loopbaanmiddag!

Inschrijven

Dit evenement is volgeboekt.